Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
NasGuralAz:
W tym problem, że jak dostaje ofertę to nie mogę nigdzie jej akceptować. Przy zawodniku widzę oferty od danych klubów, ale jak wchodzę w negocjacje to w żadnej zakładce nie mam danego zawodnika.. Jest taka opcja, że wchodzę w listę składu i jak nacisnę na niego to mam tam 5 opcji wyboru: sprzedasz (chodzi o zwolnienie), dodanie na listę transferowa, na listę wypożyczenia, dodanie do zainteresowań i porównanie ..
Więc nie wiem o co chodzi ;/ możecie jakoś to wyjaśnić ;p ?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tym problem, że jak dostaje ofertę to nie mogę nigdzie jej akceptować. Przy zawodniku widzę oferty od danych klubów, ale jak wchodzę w negocjacje to w żadnej zakładce nie mam danego zawodnika.. Jest taka opcja, że wchodzę w listę składu i jak nacisnę na niego to mam tam 5 opcji wyboru: sprzedasz (chodzi o zwolnienie), dodanie na listę transferowa, na listę wypożyczenia, dodanie do zainteresowań i porównanie ..
Więc nie wiem o co chodzi ;/ możecie jakoś to wyjaśnić ;p ?
--- Koniec cytatu ---
No to bardziej wygląda na to, że te 5 klubów jest zainteresowane twoim zawodnikiem, ale nikt oferty nie złożył
NasGuralAz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to bardziej wygląda na to, że te 5 klubów jest zainteresowane twoim zawodnikiem, ale nikt oferty nie złożył
--- Koniec cytatu ---
Ale jest to możliwe, że było parę klubów które się interesowały 6 zawodnikami (bo tyle wystawiłem na sprzedaż) i że żaden nie chciał nikogo kupić ? Jest to już 3/4 sezon w co wątpię, że przez tyle nikt nie chciał kupić ..
kallvista:
Witam, przy dotarciu do pierwszego spotkania Ligi Europejskiej kiedy włączy się intro wywala mi pesa. Ktoś wcześniej pisał, żeby usunąć pliki odpowiadające za intro w folderze pesa> img typu pes13el_b.sfd, zrobiłem tak, zacząłem karierę od nowa i wciąż mnie wywala na tym intrze. Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić?
dodam, że mam zainstalowany najnowszy patch od pesedit.
piotrekpoznan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle jest to możliwe, że było parę klubów które się interesowały 6 zawodnikami (bo tyle wystawiłem na sprzedaż) i że żaden nie chciał nikogo kupić ? Jest to już 3/4 sezon w co wątpię, że przez tyle nikt nie chciał kupić ..
--- Koniec cytatu ---
No, czasami tak jest, że Twoim graczem przez nawet dłuższy okres czasu interesuje się inny klub, ale oferty ostatecznie nie składa. Nawet jak dany zespół jest "in contact with" z danym piłkarzem, to nie znaczy, że złoży propozycję.
Nawigacja
[#] Następna strona