Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
Marcin250:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOd 2011 chyba.
--- Koniec cytatu ---
Ja jakoś tego nie mam w tej edycji. W 12 mogłem wybrać na początku kariery,tutaj nie mogę.
Miecho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOd 2011 chyba.
--- Koniec cytatu ---
Temu panu chodziło o to, że w Pes13 tej opcji nie ma. Bo ja też jej nie widziałem.
luki2511:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema. Też gram na ps3 więc na wstępie poproszę o twój nick PSN, żebyśmy mogli sobie jakiś meczyk rekreacyjnie rozegrać ;)
Jeśli chodzi o Twój "problem" to też sie z tym spotkałem. Mianowicie chodzi o to, że jak jakiś zawodnik jest zbyt często kupowany przez graczy to na jakiś dany okres czasu zapada embargo na transfery z nim związane. W tym komunikacie jest podana data zakończenia embarga, ale zazwyczaj wszyscy na nowo się szybko "rzucają" na niego i znów pojawia sie embargo. Hehe tak więc koło sie zamyka i niektórych jest bardzo ciężko upolować. Ale to dobrze dla rozgrywki bo co by był za sens jak by każdy mógł kupić każdego??
--- Koniec cytatu ---
hej witam dzieki za pomoc jestem tu nowy ale pomalu zaczynam cos tu kumac teraz zas mam inny problem niewiem czy to umnie czy to tak wszedziej jest ze jak gram na ps3 w master ligue jak tam wchodze i chce zagrac turniej W COMPETITION to wyskakuje mi NO COMPETITIONS FOUND i juz tak mam od paru dni niewiem czy to tylko umnie czy np wszedziej chwilowo jest poblokowane jak mozesz to daj znac w quick match i quick match(coach mode) moge grac bez problemu
luki2511:
witam mam problem gram na ps3 i jak wchodze na master ligue to niemoge wejsc na turnirj COMPETITION bo wyskakuje mi NO COMPETITIONS FOUND czy moze ktos wie czemu tak jest i czy to zas konami cos kreci czy tylko umnie tak blokuje bo na quick match i quick match(coach mode) moge grac bez problemu wiec jesli ktos wie oco jest z tym grane prosze o pomoc bo zagral bym sobie jakis turnirj a tak nie moge wejsc pozdr
OnoMatoPeja:
Turnieje są wyłączone chyba.... tylko zwykłe mecze można na chwile obecną grać, jak dobrze mniemam....
Nawigacja
[#] Następna strona