Dział Ogólny > PES 2013
Master League - pytania, wskazówki, problemy.
januszprz:
A ja chciałbym zapytać czy jest jakaś możliwość wyboru piłki przed każdym meczem w ML. Chyba nikt do tej pory nie poruszył tego wątku. W menu przed meczem opcja wyboru piłki (jak i stadionu) jest szara (nieaktywna) a fajnie byłoby sobie przed meczami wybierać piłkę.
WTMyhood:
jeśli chodzi o online to jeśli jesteś gospodarzem wybierasz sobie stadion a możliwości zmiany piłki nie ma... w offline nie wiem jak bo nie gram
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja chciałbym zapytać czy jest jakaś możliwość wyboru piłki przed każdym meczem w ML.Chyba nikt do tej pory nie poruszył tego wątku. W menu przed meczem opcja wyboru piłki (jak i stadionu) jest szara (nieaktywna) a fajnie byłoby sobie przed meczami wybierać piłkę.
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie ma takiej możliwości. ML to gra zespołem ściśle związana z jakąś ligą. Jedyna możliwość zmiany piłki w lidze (tryb ML, BAL) to przez opcje:
Edit Menu->League/Cup-> jakaś liga np. Italian League -> Detailed settings -> Ball Type.
krzysztof:
a ja mam pytanie gram juz prawie pol sezonu realem i wszyscy maja identyczne buty czarne jak sie buty wybiera w tym trybie zawodnikom
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstalowałeś jakieś patche?
Dla niedowiarków (mój skład we Wiśle):
Doszli nowi.
--- Koniec cytatu ---
To pokaż teraz screnn bez uciętej góry. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona