Dział Ogólny > PES 2013

Masz problem z grą online? Porady od Konami.

<< < (5/10) > >>

kasza111:
Witam , czy udało się komuś z was powiązać konto mypes ze swoim facebook-iem ? Jeżeli tak to prosze o jakięs wskazówki jak to zrobić ,konto mypes mam już załozone .

domzal20d:
Witajcie. Przenoszę moje pytanko tu
Gram w pesika od PES 2009 i do 2012 nie miałem żadnych problemów instalując wczoraj PES 13 wszystko przebiegło ok.Wiec  zagrałem sobie jeden meczyk i co sie okazało gra przycina nie cały czas ale co 15 sek co 30 co min różnie z tymi przycinkami jest no ale pomyślałem ze gram z kimś co ma gorsze  łącze więc zagrałem z kumplem i to samo gra co jakąś chwilę przycina się na dosłownie sek i jest to drażniące szczególnie że PES 12 chodził płynnie. Komp na spokojnie grę dźwiga na high detalach
intel core i3 3,07 GHz
4gb ram
grafa geforce GT520 1gb
net z 6mb
wiec co jest nie tak wszystkie sterowniki najnowsze,zbędne programy odinstalowane a tnie tylko online/ offa można spkojnie z kompem grać bez żadnego ciecia
proszę o pomoc:-(

MichW:
synchronizacja pionowa w settings włączona ?

domzal20d:
Tak wygląda moje settings LB nie mogę zaznaczyć .gdy ja zaznaczę i zamknę settings po ponownym otwarciu jest juz ponownie odznaczona

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dorian10:
Witam mam problem z patchem orginalnym ze strony pes pacht 1.01 po wgraniu patcha jest potem jakiś plik exe instaluje go po pachtu i nie wchodzi mi do gry, poprostu nie działa gra mam konami id a w pes mi zawsze wyskakuje establisching comunications co to znaczy potem mi wyskakuje że mam wgrać patcha lastest version o co kaman błagam o odpowiedż!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej