Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague
Artur 7:
ilość nie znaczy jakość... Po 2 sezonie liga stoi, bo niema komu grać meczy... A pomysł z losowymi teamami z koszyka jest dobry, ale wtedy bez żadnych wykluczeń, bo to jest jakieś zabijanie gry... Także nie tak że 1 liga ma losowanie z 6* 2 liga z 5* itd, bo wtedy słabsi gracze w najniższych ligach będą zmuszeni grać słabymi zespołami i nie wiem czy to by ich/nas zachęcało - raczej na pewno nie...
Ukassiu:
oczywiscie, ze wtedy bez wykluczeń, a co do koszyków to właśnie tak, im wyższa liga tym bardziej elitarne rozgrywki, i tak powinno być.
Artur 7:
w sumie tak najlepsze rozw. LOSOWANIE bez wykluczeń w 1 lidze założmy 20 graczy to 2 Barcy siadają i jest pięknie!!!
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw sumie tak najlepsze rozw. LOSOWANIE bez wykluczeń w 1 lidze założmy 20 graczy to 2 Barcy siadają i jest pięknie!!!
--- Koniec cytatu ---
losowanie ma do siebie to że jak komuś nie spodoba się wylosowany zespół to zrezygnuje
a jaki sens jest tworzyć ligę w której połowie ludzi trzeba będzie dać bana?? zaraz nie będzie z kim grać :/
Artur 7:
Jeszcze nie wiadomo jak to będzie, więc nie można mówić.... Lepszego sposobu walki z syndromem Barcelony nie widzę, nawet te wykluczenia, które są głupie bo zabijają wolność gry... Tak to ja się z kolegami ustawiałem jak mieliśmy z 10 lat w Tekkena 3, że Hworanga nie można brać, bo za dobrze kopał nogami :D :D
Nawigacja
[#] Następna strona