Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Turniej tygodniowy
DavidDave:
5-10 meczy bedzie dobrym rozwiazaniem
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwolalbym juz w piatek grac faze pucharowa ;] w sobote to na 90% ludzie sie bawia ;]
--- Koniec cytatu ---
Ja popieram propozycje msciciela czyli sobota, ci co chca sie bawic niech to robia a ci co chca grac zostana w domu. Ale mozna tez isc na kompromis w jednym tyg niech bedzie to piatek w drugim sobota.
Fajnie jak by to wypalilo oprocz TD i PD mieli bysmy jeszcze TT turniej tygodnia :D
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale jakieś mądre głowy do prowadzenia pucharów dnia by się przydały.;)
--- Koniec cytatu ---
Jestem chetny by sie tego teraz podjac.
W Pesie 2012 sporo graczy chcialo zebym sie zajmowal TD i TP poniewaz spedzalem
bardzo duzo czasu na mircu i rozgrywalem bardzo duzo spotkan.
Ale to bylo w maju kiedy ja juz praktycznie nie gram przez wakacje zajal sie tym wariatos i
teraz gdzies zaginal. Jestem w stanie robic 2-3 puchary tyg od wrzesnia do maja.
PiNk!:
Popieram, Daviddave to naprawde spoko gracz, pomimo, że jest jednym z najlepszych nie gra dla rankingu, podziekuję za mecz zawsze pomoże, same plusy. Jak ktoś ma to robić to tylko on!!!!! :)
Ukassiu:
5 meczy nie więcej. pamiętajcie, ze ruszy liga. Będą tez mam nadzieje często PD/TD, może jakieś nowe rozgrywki? Nie każdy będzie mógł tyle meczy ogarnąć.
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE5 meczy nie więcej. pamiętajcie, ze ruszy liga. Będą tez mam nadzieje często PD/TD, może jakieś nowe rozgrywki? Nie każdy będzie mógł tyle meczy ogarnąć.
--- Koniec cytatu ---
są gracze co grają na 2 i 3 stronach naraz pełne rozgrywki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona