Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w profilu graczy na stronie głównej.

<< < (9/13) > >>

DavidDave:
msciciel musisz poprawic znaczki fair play poniewaz jak sie nie wystawi komus takiego znaczka to nie mozna potwierdzic wyzwania. A ja juz mialem sytuacje gdzie gracz nie zasluzyl na taki znaczek a musialem mu dac zeby wynik wpisac...

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmsciciel musisz poprawic znaczki fair play poniewaz jak sie nie wystawi komus takiego znaczka to nie mozna potwierdzic wyzwania. A ja juz mialem sytuacje gdzie gracz nie zasluzyl na taki znaczek a musialem mu dac zeby wynik wpisac...

--- Koniec cytatu ---

To wczoraj poprawilem.

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper, ze to dodałeś.;)

Jednak zamiast Najczęstsza drużyna: lepiej będzie brzmiało najczęściej wybierana drużyna, wtedy bedzie jednoznacznie wiadomo o co chodzi.

Paczi, świetny pomysł.  

Msciciel, dało by się zrobić tak, ze jak wchodzę w profil danego gracza, to widzę statystyki moich meczy z nim(o ile takie były)???

czyli np. mecze z użytkownikiem "xxx"- 5
wygrane:4
przegrane:0
zremisowane:1

Do tego, widze, ze dodałeś największą zdobycz i strate, tylko ładniej wygladało jakbyś dopisał zdobycz punktową i z dopiskiem ile tych pkt. było. No i jeszcze jakieś inne ikonki jeśli są, bo sa 4 pod rzad takie same i średnio to wyglada.

--- Koniec cytatu ---

Tu chodzilo o bramki :-). Musze te opisy poprawic, bo chcialdm cos krotkiego zeby sie nie rozlazlo na dwa wiersze.

Ukassiu:
A o bramki.;) To najlepiej będzie wyglądało tak:

Najwięcej strzelonych bramek - 5 z mściciel
Najwięcej straconych bramek - 3 z DavidDave

Data, oraz pisanie całego wyniku mija się z celem, a i wygląda mało przejrzyście.

To samo z największą wygraną i przegraną:

Najwyższa wygrana: 8-4 z mściciel
Najwyższa przegrana: 5-1 z David Dave.

Tak będzie krócej i przejrzyściej.

I tak jak z najczęstszym przeciwnikiem, link do ich profilów po kliknięciu w ich nick.

Paczi:
Dla mnie bardzo ważną rzeczą by było żebyście zrobili archiwum czyli jak mamy pesa 2013 to żeby ktoś mógł wejść w archiwum 2012 i tam napisane jest np:

Zdobywca 1 sezonu ligi gracz taki i taki
Zdobywca Ligi Mistrzów gracz taki i taki
Zdobywca Ligi Europejskiej gracz taki i taki
Zdobywca Ligi Mistrzów gracz taki i taki
i tak z kolejnymi sezonami ligowymi krajowymi i do tego dodał bym pucharki do profili
Statystyki do archiwum czyli w sezonie pesa 2013 np rozegraliśmy 100 pucharów dnia i 50 turniejów dnia
itp itd:)
myślę że takie archiwum to fajna sprawa kiedyś to było jeżeli dobrze pamiętam oraz dodanie do profilu pucharków za zdobycie w tym sezonie i w innych sezonach zdobyczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej