Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Murawy

PES 2013 Turf Patch v.1.0 All In One Wersja Finalna by hany3

<< < (3/6) > >>

Arris_Van_K:
a mam pytanie z innej beczki ( za co sokri) wiecie moze jak powrocic do standardowej kamery, bo uzywalem programu Camera settings czy jakos tak :D

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa mam pytanie z innej beczki ( za co sokri) wiecie moze jak powrocic do standardowej kamery, bo uzywalem programu Camera settings czy jakos tak :D

--- Koniec cytatu ---
Masz taką opcję właśnie w tym programie. A na przyszłość pytaj w odpowiednich wątkach:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Finalna wersja Patcha w 1 poście!

Arris_Van_K:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMasz taką opcję właśnie w tym programie. A na przyszłość pytaj w odpowiednich wątkach:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Finalna wersja Patcha w 1 poście!

--- Koniec cytatu ---

własnie tam pytalem o pomoc ale nikt mi jej nie chcial udzielic.
a jak juz o tym mowa to pomozesz mi jak  w tym programie wrococ do orginału?  posiadam wersje reoladed

sta6ek:
zdecydowanie najbardziej realistyczne...mimo iz w poprzednim pro gralem na tych bardziej jaskrawych tak w 2013 juz mnie glowa od nich bolala:D

Macieh91:
Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak wgrać nowe murawy do pesa 2013 ?l jaki kitserver potrzebny i co dokładnie zrobić. I jestem jeszcze ciekawy, czy ten patch nie narobi problemów do gry online. Liczę, że ktoś poświęci chwilę, żeby to wytłumaczyć. Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej