Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Czy chcesz aby DavidDave (Inovation) został organizatorem PD/TD?

<< < (2/4) > >>

Ukassiu:
No właśnie i po to taka osoba, bo jak widać prawie 2 tygodnie minęły od premiery, sporo ludzi na mirc i tylko 1 puchar dopiero był.

Martinso:
Jedyna osoba z poza zarządu pesleague, na której zależy na dynamice rozgrywek na stronce.
Myślę że jak admini dali szanse Wariatosowi, to tym bardziej powinien ją dostać DavidDave.
Fakt może i Wariatos nie wypalił,ale nie oszukujmy się, dostał możliwość robienia pucharów/turniejów na przełomie Lipiec/Sierpień, gdzie wielu graczy już nie gra w daną edycje ponieważ oczekują na premierę,oraz z urlopów,wyjazdów poza domem i spędzenia go z rodziną.
Nie liczę na to że puchary/turnieje będą codziennie jak by przejął taką funkcje,ale 2-3razy w tygodniu jak najbardziej przydałaby sie taka rozrywka na pesleague graczom :) Tym bardziej że większość z nich ( tak samo jak i ja) kupuje grę z myślą rywalizacji/spędzenia miło czasu wolnego TUTAJ u was na pesleague.

Risto-pl:
100% popieram odpowiedni gośc na to stanowisko ;) ;) ;) ;) ;)

DavidDave:
Dzieki panowie za poparcie juz w wakacje nie chcialem podejmowac sie organizowania TD i PD
poniewaz nie mialem czasu (wiadomo wakacje) a moglem to zrobic to teraz byly by turnieje co drugi dzien.Szkoda ze wariatos zrezygnowal ale nie dziwie sie mu jesli na 10 pucharow tylko jeden ruszyl bo nie bylo chetnych do gry. Obecnie jest wystarczajaca ilosc opiekunow ale brak im czasu na organizowanie rozgrywek ligi i robienie koszykow ja moge to wszystko robic od wrzesnia do maja bo wtedy dysponuje ogromna iloscia czasu. W ogole taka osoba od pucharow to powinna sie zmieniac co jakis czas poniewaz kazdemu sie to nudzi po jakims czasie i ma dosyc widac to po obecnych opiekunach ktorzy wcale tego nie ukrywaja.

Radek94:
Dopiero dowiedziałem się kim jest nasz DavidDave. :)
Jak dla mnie spoko.
Jestem na TAK.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej