Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 kontra Fifa 13!!

<< < (3/19) > >>

Artur 7:
a jakby PES prowadził, to na portalach o FIFie pisaliby, że wpadli fan boye PES-a... Dajcie se już z tym spokój... ::) ::) Najlepsze jest w tym wszystkim to całe głosowanie z którego rodzą się potem tępe kłótnie

NexaT:
Ale taka jest prawda, bo ja osobiście mogę się przyznać, że jakąś połowę głosów oddałem na FIFE.

pavulon666:
jeszcze pod starym nickiem mowilem ze fifa daje taka kase na promocje u nas ze pes nie ma szans--no powiedzmy szczerze pes graficznie lekko odstaje co jest wazne przy pierwszym kontakcie a czy dla fanow zbombardowanych raklamami z mediamarktu teraz naszej telewizji wszelkch empikow i rodzicow ktorzy wszedzie slysza fifa liczy sie cos wiecej??

Pes kompletnie nie istnieje jesli chodzi o promocje jego egzzemplarze ciezej zdobyc do tego sa doslowne czesto upchniete gdzies posrod gier gdy fifa ma osobne regaliki.

glosowanie jest ciezkie do wygrania. cale szkoly kupuja fife bo tak dziala marketng masz gre na 3 miesiace po czym znasz juz wiekszosc bramek i zagrywek .

Pes jakos sie przebija ale tu fizycznie brakuje egzemplarzy w sklepach!!! galapagos jest karzelkiem wsrod dystrybutorow finansowo nie ma zadnego przebicia .

ale zobaczie na ostatnie pytanie :D :D :D :D :D :D :D :D :D fani fifki z rozpedu zaznaczali i sie wjeb ali bo sami sie nazwali niedzielnymi graczam. coz czytanie ze zrozumieniem przychodzi z wiekiem co za gimbaza ;D ;D ;D ;D ;D

i to jest przykre poniewaz fani jak widac po modach dodatkach kochaja ta gre za jej losowosc bramki gdzie po roku wpadnie taka ze szczeka opada.
niech konami za rok se ogarnie i da troche ognia i w polsce musi MUSI byc pelna lokalizacja i koniec tematu. Nie spolszczenie ale lokalizacja z komentarzem i reklama. i tyle . moze wtedy walka bedzie wyrownana

Salentino:
A czego tak się dzieci bulwersujecie,że większość osób woli Fifę,to tak was boli.Ciągle musicie wmawiać że pes jest najlepszy ha ha,co roku,a słupki sprzedaży że Fifa miażdży Pesa,to nie wiem same wymyślają się tak,nie możecie tego znieść,i każda strona co chwali fife,to same fanboye tam się zlatują.Boże wasze wymówki są beznadziejne i żałosne jak ten cały sztywniacki gameplay w Pesie.Trochę realnego oceniania wam by się przydało.

witek21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo poradzisz...Niektóre dzieci oddadzą życie za grę. Trochę mnie wkurzają te głupie nie podbieganie do piłki, albo jak kretyńsko obrońcy stają w miejscu jak idzie podanie do napastnika. No, ale w fifę ciężko grać. Albo Pes, albo żadna gra piłkarska.

--- Koniec cytatu ---
mnie też irytuje niepodbieganie do piłki!!! ale już pewnie tego nie poprawią!! trzeba czekać na next pes

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej