Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 kontra Fifa 13!!
unkas:
pierdo.... tą ankietę fani PESA napiepszaja w PESA wiec nie maja czasu na takie pierdoły ...... zreszta nie gralem w fife od czasu fify 2002 wiec skąd mam wiedzieć jaka ona jest ;D
krzysztof:
jak widze te reklamy fify w tv na fb to mnie [cenzura] strzela
MaddiMNagic:
Ludzie, serio? Mają nie reklamować swojej gry żeby wam było lepiej?
MichW:
Dajcie już spokój. Wiadomo, że Fifa jest trochę lepsza od Konami, ale obiektywnie patrząc na 100% w kilkuch elementach wygrywa PES, a nie wchodzą niedzielni gracze i zaznaczają wszystko na Fifę i wychodzą zadowoleni. Niestety takie ankiety nie mają sensu. Co do reklam...no to sorry. Galapagos przysłała grę w "super" szybkim tempie, a z reklamami to nas po prostu oszukali. Reklamy w październiku ? Pewnie im chodzi o 31-szy gdy już wszyscy niezdecydowani będą grali w Fifę. Tyle
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodchodzicie do tego jak fan Barcelony do gry Realu.. ludzie nie bez powodu Fifa wygrywa z Pesem przejrzyjcie na oczy w pesie od paru edycji czuc to tak zwane "drewno". Wiec nie rozumiem po co tak jedziecie na ludzi ktorzy wola fife niz Pesa... jestescie nieobiektywni i tyle wy wolicie pesa to kazdy powinien...
Pes dopiero po edytowaniu gameplay i kilku malym smaczkom dla mnie jest grywalny . Gralem w obie gry i stwierdzam ze puki Konami nie przeprowadzi REWOLUCJI bedzie wachala plecy EA. To jest moje zdanie na ten temat i nie musicie sie z nim zgodzic ale pojazdy w strone fanow fify wynikaja z waszej frustracji.
sam gram w Pesa ale potrafie patrzec na to w trzezwy sposob
--- Koniec cytatu ---
polać mu..sam gram w pesa ale ze względu na pesleague bo mam tutaj kilku wirtualnych kolegów ale poza PC to fifa MIAŻDŻY gameplay'owo pesa...niestety..
a to że jest lepszy marketing to już inna sprawa... kto Konami zabroni? nie mają pieniedzy czy co bo nie wiem? obrali taką strategie i tyle i za to ją trzeba oceniać...
Nawigacja
[#] Następna strona