Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 kontra Fifa 13!!
suhhar:
Jasne ze PES wygrywa. Pytania numer 8 i 10 pokazują ze PES wygrywa całą listę mimo ze wygrało tylko dwa pytania, ale NAJISTOTNIEJSZE. Reszta to iluzja i subiektywność graczy.
Strzały na bramkę dają więcej frajdy w... PES
Więcej umiejętności od gracza wymaga... PES
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELOLx2. Pokaż mi taki post gdzie to robiłem ?
--- Koniec cytatu ---
Wedle życzenia:
--- Cytuj ---wierz mi, że na każdym forum się tacy zdarzają.
--- Koniec cytatu ---
Potem jeszcze tylko to potwierdziłeś. Ja naprawdę nie siedzę w internecie od wczoraj i wypowiadałem się na niejednym forum, nie tylko o tematyce gier komputerowych. Nie musisz więc przemawiać do mnie jak do świeżaka. I to nieogarniętego w dodatku.
--- Cytuj ---Tym bardziej jeśli uwzględni się twój post nieco wyżej.
--- Koniec cytatu ---
Tam się nieco niefortunnie wyraziłem; ubrałem swoje myśli w złe słowa i dlatego wyszło jak wyszło (już pominę to, że napisałem "nie ma aż tak wielu", a nie "nie ma"). Fakty są takie, że jak dotąd nie zauważyłem, by fani Fify przejmowali się takimi ankietami czy nawet próbowali na siłę interpretować ją inaczej lub nawet przeinaczać ich wyniki (patrz post nad moim), żeby tylko ich było na wierzchu...
drunk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPotem jeszcze tylko to potwierdziłeś. Ja naprawdę nie siedzę w internecie od wczoraj i wypowiadałem się na niejednym forum, nie tylko o tematyce gier komputerowych. Nie musisz więc przemawiać do mnie jak do świeżaka. I to nieogarniętego w dodatku.
--- Koniec cytatu ---
To nie było żadne pouczenie tylko stwierdzenie faktu. Więc teraz tym bardziej nie wiem o co Ci chodzi. Fakty są takie, że ankiety tego typu są tak naprawdę gówno warte. Głównie dlatego, że głosuje w nich też część ludzi, którzy z tematem tak naprawdę nie mają nic wspólnego (głosują bo ktoś namówił, poprosił itd.) - ale to akurat żadna nowość.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI to nieogarniętego w dodatku.
--- Koniec cytatu ---
Cóż, jeśli Ty to tak odbierasz, to już nie moja w tym wina.
Nederland:
Ten fakt jest tak oczywisty, że naprawdę nie musiałeś mi nim rzucać w twarz i okraszać "doświadczonym" tonem.
--- Cytuj ---Fakty są takie, że ankiety tego typu są tak naprawdę gówno warte.
--- Koniec cytatu ---
A większość użytkowników wypowiadających się w tym temacie nie może się z tym pogodzić.
kozaczek:
Ja grałem w Pes'a od 04 (robiłem dodatki na forum miałem kilka kont od 2007 roku , fifa dla mnie nie miała nic do zaproponowania)ale tak naprawde już od zeszłej edycji przerzuciłem się na Fife . I nie żałuje . Pes jest chyba nie reformowalny : od lat te same ligi - brak zadnych nowych licencji a nawet w ostanich latach liczba maleje , jest Polski dystrybutor a gra po Polsku nie wychodzi . Wg mnie w najnowszym Pes'ie jest też słaby gameplay czym byłem przez lata zafascynowany .
Półtora roku temu murem bym stał za Pes'em ale teraz bez mrugniącia okiem powiem Fifa górą .
Nawigacja
[#] Następna strona