Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 kontra Fifa 13!!
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---OnoMatoPeja :
Twój post przedstawia jedynie subiektywną , nasyconą nienawiścią i agresją ocenę .
--- Koniec cytatu ---
Proszę Cie jak masz takie coś pisać nie pisz wcale. Psycholog jesteś. Prawie się popłakałem ze śmiechu.
Wybrałem PES bo mi lepiej leży niż FIFA i nie ma tu żadnej nienawiści. A z jakich pobudek, to nie istotne, bo kogo to obchodzi... ?
--- Cytuj ---Po pierwsze to napisałem że mimo iż jest Polski dystrybutor to gra po Polsku nie wychodzi ... ( Kłania się umiejętność czytania )
--- Koniec cytatu ---
Kawały sobie robisz... ? Chyba ty nie umiesz czytać.
Jest ale nie ma on lokalizacji, złotko.
Jedynie co Galapagos mogło zrobić, jak na razie to spolszczyć tylną okładkę pudełeczka z grą i instrukcje (chyba).
A że sklepy zaopatrują się w zagraniczne wydania, nabijamy zagranicznym krają punkty co z czym idzie, nasz kraj praktycznie nie liczy się jako większego potentata w zakupie przez graczy gry i nadaniu prawa dystrybutorowi do wydania pełnej polonizacji ich produktu.
--- Cytuj ---Ani ja Ciebie nie przekonam ani ty mnie , tym bardziej że nie potrafisz przeciwstawić realnych i konstruktywnych argumentów.
--- Koniec cytatu ---
Realnych.... dobre ci to. Nawet nie mam zamiaru, bo nie o to tylko w tym chodzi.
Co ci to da że napiszę na paręnaście stron prawdziwą recenzję obu gier... ? Nic
Każdy postrzega gry wedle "swego punktu widzenia". I tylko tyle mogę Ci powiedzieć, bo nie mam zamiaru wchodzić w niepotrzebną, bezcelową konwersacje, która do niczego nie prowadzi.
Jak już oczywiście wspominałem.
Kostek123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry ale masz słabą orientacje...
Mówisz ligi.... w rozgrywce online i tak na potęgę gra się tymi samymi zespołami do znudzenia (max do 10) i tymi samymi zawodnikami w MLO.
--- Koniec cytatu ---
to jest problem bo dla wielu ludzi jest to ważny aspekt i nie kupią PES a a Fifę. Skutek jest taki, że masz 3 razy wiecej graczy w Fifie niż w PEsie.
A to jest problem np w matchmakingu, często nie ma nikogo w miarę blisko ciebie, dolosują ci faceta z nieciekawym wieć połaczeniem i działa gorzej. A w Fifie zawsze ktoś jest pod ręką , dlatego system ma możliwość wylosowania kogoś z lepszym poąłczeniem, dlatego też Fifa nie wymaga dobrego połączenia. A to ważne bo co z tego, że ja mam super duper szybko jak inni nie mają a przecież sam nie gram..
Taki jest skutek olewania przez Konami licencji/marketingu itd.
Przemo1994:
Moim zdaniem nie mozna powiedziec, ze Pes to gowno, a Fifa lepsza, albo odwrotnie. Obie gry maja swoje plusy i minusy. Moim zdaniem bardziej realistyczna kopanką jest Pro Evo, ale Fifa rowniez ma swoje plusy. Przyznam szcerze, ze czekam z niecierpliwoscia na Pes 2014 - nowy silnik itp. Nie moge sie doczekac pierwszych meczow online :) Jak na razie w Pes 13 gram online, czasem offline.
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoim zdaniem nie mozna powiedziec, ze Pes to gowno, a Fifa lepsza, albo odwrotnie. Obie gry maja swoje plusy i minusy. Moim zdaniem bardziej realistyczna kopanką jest Pro Evo, ale Fifa rowniez ma swoje plusy.
--- Koniec cytatu ---
Podzielam twoje zdanie.
Miro12:
Grałem w każdą edycję Fify od 06 i po przejściu z Fify 13 na PES 13 wrażenie jest takie, że ta pierwsza gra ma bardzo dużo bajerów, lig i parę innych pierdół ale przy graniu np. z kompem staję się monotonna, przez internet wiadomo gra się inaczej ale i tak mnie nie wciągnęło za to PES 13 wymaga więcej umiejętności od gracza czy to grając przez neta czy z komputerem co bardziej mi się podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona