Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

ADISS PATCH 2013 - ZAPOWIEDŹ I TRAILER

<< < (12/13) > >>

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi to popieram bo sam by nie grał drużynami ekstraklasy  a z innych krajów to już na pewno .

--- Koniec cytatu ---
Dzięki za poparcie ;) Według sondy z jakiegoś tam forum brytyjskiego najważniejsza  rzecz to 100% dopracowania i piękna futbolu oraz pasja i uczucie oraz radość włożona w tworzenie patch'a. :D :D :D

lukaslwo:
W takim razie dziękuję za ten patch,mam już dobry patch z bundesligą i wszystkimi dodatkami.Szkoda tylko ze od razu nie powiedziałeś że nie zrobisz tego patcha,bo jestem pewny że od początku wiedziałeś że on nie powstanie.Twój patch mógł być jedyny w swoim rodzaju,a tak będzie tylko jednym z wielu........pzdr

robak76:
ale przynajmniej ze 3 druzyny z polskiej ligi mogles dac np. legie , lecha i slask . ja sam w pes 2012 gralem na twoim patchu dlatego ze w mlo moglem polatac w koszulkach legii.

arman123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAkurat jedną reprezentację możesz sobie zrobić sam, jak chcesz mogę zrobić kitsy :)

--- Koniec cytatu ---

Ok to zrób jak możesz :D

A jak zrobić reprezentacje ? :D

dwksc:
hahah ostry walek :D ... tez wiedzialem ze olejesz sprawe z t-mobile :D no coz jak ktos pisal wyzej powodzonka z kolejna bundesliga

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej