To robimy od jutra po dwa dni na kazda faze pucharowa. Jutro tez rusza zapisy na lige. Przepraszamy za zamieszonie ale sytyacja jest nietypowa i nie dai sie wszystkiego pogodzic. Jesli komus bedzie malo rozgrywek to ruszymy ligi krajowe np. Pamietajcie ze rezygnacja z rozgrywek ma swoje komswekcje i lepoej sie nie zapisywac jesli nie jestesmy pewnie ze bedzie mogli rozegrac je do konca.
Swietnie juz sie nie moge doczekac Lig Krajowych
Moim zdaniem powinna zostac zastosowana jakas bardzo surowa kara za rezygnacje z rozgrywek ban na minimum 3 miesiace tak aby odstraszyc tych co sie zapisuja i w ogole nie graja a takich ludzi jest doscy duzy odsetek. Trzeba rowniez taka informacje pogrubic czerwonym duzym drukiem i dawac w kazdym info aby gracze to widzieli moze w taki sposob w lidze bede tylko Ci co naprawde graja
Panowie wezcie pod uwage ze to pierwszy taki turniej w historii i pierwzzy raz jest po to zeby wyciagnac wnioski jak taki turniej prowadzic w przyszlosci. Bledy sie zawsze zdarzaja i ja tu nie ukrywam ze rowniez moje. Ale dzieki tym klopotom kolejne edycje beda lepiej zaplanowane i mam nadzieje mniej problemowe.
Moim zdaniem ten turniej jest bardzo udany i mogl by pozostac na stale w pesleague.
Formula rozgrywek jest swietna w tygodniu grupy w sobote wieczor faza pucharowa.
Fakt pojawily sie nieprzewidziane trudnosci jak 2 dniowe zamkniecie serwerow przez konami ale to juz nie jest wina pesleague a msciciel robi swietna robote chociaz jako jedyny z administracji
dba o dynamike rozgrywek no i jeszcze dabal ktory czesto robi PD.