Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Spolszczenie pes 2012 by kriss12 & Tommy9999pl.Błędy pytania i poprawki

<< < (4/9) > >>

Koziom:
Kurcze, czekałem na te spolszczenie od kilku dni, codziennie obserwowałem. Wszystko działa, w sumie mam gdzieś te literówki czy coś w tym tłumaczeniu.
Lista zagrań spolszczona tylko przyciski od tricków, samy nazwy nie są spolszczone, ale i tak jest git.

Mam jeden błąd. Wchodze w tryb treningu, tych umiejętnosci, normalnie działa. Wchodze w tryb wolnego treningu i błąd wysylaj nie wysyłaj. Mam patcha pes edit 2.0, nie pobierałem dlc.

Fabek9:
W Football Life po zakończeniu miesiąca agent mówi:
Pracowałam na bilansem funduszy..... itd.
Do poprawki.

kejundzina:
Witam
podczas gry w trening zauważyłam iż część tekstu jest nie przetłumaczona, oto zdjęcie:

Mam patcha PESEdit 2.0  + update 1.0.1 - czytałam iż jeżeli w paczu znajduje się kitserver i w tym jest folder dt05_e należy usunąć wszystkie unnamedy od 0-11  - otóż w PESEdit nie widzę aby coś takiego było, zresztą spolszczenie działa i jest ok więc to raczej jest błąd w spolszczeniu - nie dokończone w 2 treningu.
Pozdrawiam

PS dopiero teraz sprawdziłam że ktoś stronę wcześniej również zgłosił ten sam problem :) więc tylko mogę potwierdzić i sorry za zamieszanie :)

OnoMatoPeja:
No to podam trochę z gry Online zdjęć gdzie nie ma spolszczenia oraz błędów (brak odpowiedniego sformułowania - sensu zdania) w tłumaczeniu:

Pod tym linkiem są zdjęcia >>> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dodam że gram na czystym PES bez kitservera itp.

PS. Mógł byś numerować wersje spolszczenia, no bo jednak nie jest kompletna i 100%... np. PES2013 Spolszczenie by kriss12 & Tommy9999pl ver. 1.01 / 1.02 itd.

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to podam trochę z gry Online zdjęć gdzie nie ma spolszczenia oraz błędów (brak odpowiedniego sformułowania - sensu zdania) w tłumaczeniu:

Pod tym linkiem są zdjęcia >>> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dodam że gram na czystym PES bez kitservera itp.

PS. Mógł byś numerować wersje spolszczenia, no bo jednak nie jest kompletna i 100%... np. PES2013 Spolszczenie by kriss12 & Tommy9999pl ver. 1.01 / 1.02 itd.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki onomatopeja o to nam chodziło by ktoś nam z online dał ,online było napisane ze jest 98% .a z tymi wersjami dobry pomysł .
dzięki jak znajdziesz coś jeszcze to  dawaj bo chcemy uzbierać błędy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej