Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Spolszczenie pes 2012 by kriss12 & Tommy9999pl.Błędy pytania i poprawki

<< < (2/9) > >>

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja znalazłem taki mały błąd: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

obrona będzie musiał=będzie musiała
 fajnie jakby wyłapać jak najwięcej błędów i wszystkie poprawić:) ale nie że się czepiam spolszczenie jest super!!!!

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za błąd.  Takie problemy się pojawiają bo teksty które się spolszcza maja specyficzne znaczki odpowiadające za Zawodnika Klub Sztab Rozgrywki... i dlatego ciężko wymienić osobę tego co ma być wymienione.  Nazwiska w grze się nie odmieniają jak wszystko pozostałe od KONAMI.

Ikonek nie można było wrzucić do pliku ze względu na to że pojawiał się błąd i w menu były białe...   Każdy kto ma Kitserver może wrzucić sobie pliczek od Drunka i mieć polskie ikonki.  

Udało się nam chociaż napisy poprawić :)

Dobrze że pomagacie, zaraz się zajme poprawkami..

witek21:
i jak się kupuje zawodnika w negocjacjach na liście zawodników najeżdżając i klikając na zawodnika wyskakują opcje do wyboru: negocjacje,add to favorites i porównaj to jest nie przetłumaczone dodaj do ulubionych

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi jak się kupuje zawodnika w negocjacjach na liście zawodników najeżdżając i klikając na zawodnika wyskakują opcje do wyboru: negocjacje,add to favorites i porównaj to jest nie przetłumaczone dodaj do ulubionych

--- Koniec cytatu ---

To się gdzieś zapodziało albo jest ukryte. To jest ważne słówko w karierze więc cie rozumiem :)

Incognito*:
Wydaje mi się, że w zaznaczonym miejscu powinno pisać "Rzuty rożne"

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

witek21:
ja tez znałem jeszcze błędy:
1.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

2. REJESTRACJA lub LOGOWANIE to przedłużenie kontraktów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona