Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Polski komentarz do pes 2013 by kriss12 wersja beta 1

<< < (8/14) > >>

damian678:
Bardzo dobry komentarz, ale mam uwagi, które być może pomogą Ci w poprawie:
- przyspieszone teksty powinny być odtwarzane w normalnym tempie, bo brzmi to nienaturalnie
- czasami piłkę na rzut rożny wybije obrońca, a my słyszymy że to bramkarz
- na początku meczu jest jakby kilka, może nawet 3 wprowadzenia. Jest to trochę bez sensu, bo często komentator przekazuje 3-krotnie tę samą informację
- brak komentarza po strzeleniu karnego w trakcie meczu

picasso-ps:
Komentarz świetny, ale jak każda wersja beta zawiera wady. Podam swoje uwagi co zauważyłem i w miarę możliwości może to poprawicie.
- komentarz mógłby być bardziej zgrany z T-Mobile 13 Patch ( przy ustawieniu tekstu i komentarza Szpaka w pierwszej lidze znikają polskie nazwy zespołów)
- podczas gry przy obu komentarzach czasami ma się wrażenie, że komentatorzy komentują zupełnie inny mecz podając niezgodną nazwę zespołu
- momentami przyśpieszony komentarz nie przeszkadza tak i mało zauważalny
Mimo wszystko dla wykonawców należy się wielki szacun.

Fabek9:
Będzie pełna/poprawiona wersja, czy nie?

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKomentarz świetny, ale jak każda wersja beta zawiera wady. Podam swoje uwagi co zauważyłem i w miarę możliwości może to poprawicie.
- komentarz mógłby być bardziej zgrany z T-Mobile 13 Patch ( przy ustawieniu tekstu i komentarza Szpaka w pierwszej lidze znikają polskie nazwy zespołów)
- podczas gry przy obu komentarzach czasami ma się wrażenie, że komentatorzy komentują zupełnie inny mecz podając niezgodną nazwę zespołu
- momentami przyśpieszony komentarz nie przeszkadza tak i mało zauważalny
Mimo wszystko dla wykonawców należy się wielki szacun.

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze ten komentarz nie jest przygotowany do T-Mobile 13 Patch dlatego nie bedzie współdziałał s patchem
jak na razie nie mam zamiaru do tego patcha robic ten komentarz
poniewarz pracuje nad innym patchem polskim

REJESTRACJA lub LOGOWANIEBędzie pełna/poprawiona wersja, czy nie?

--- Koniec cytatu ---

staramy sie ja poprawic ale ze względu na to że nie mamy i niema programów do komentarza z fifynie jesteśmy w stanie powiedzieć czy nam sie uda zrobić to co chcemy
pozdrawiam kris

ps . planujemy wydać tez inny komentarz z innymi komentatorami ale to narazie mamy takie plany byc może zrobimy do pesa 14 bo przy tym musimy troche czasu spędzić

Sanktis90:
Coś wiadomo na temat komentarza?  :) nowego ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej