Dział Ogólny > PES 2013

Patch 1.01 oraz DLC 2.0 dostępne.

<< < (32/37) > >>

Mevan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw google wpisz...a co ten 1.02 ci sie nie podoba  ??? jak dla mnie jest dużo lepiej ale twój wybór  :P

--- Koniec cytatu ---

wpisałem ale nie znalazłem. Myślalem ze moze ktos zna dobre zrodlo. Do poprawnego dzialania patcha z Ekstraklasa od stanka wymagany jest konami patch 1.01 :(

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwpisałem ale nie znalazłem. Myślalem ze moze ktos zna dobre zrodlo. Do poprawnego dzialania patcha z Ekstraklasa od stanka wymagany jest konami patch 1.01 :(

--- Koniec cytatu ---
Sorry. Nikt za ciebie nie będzie wpisywał w google "konami patch 1.01". Pierwsza lepsza strona i masz. Nie widzę problemu

rafaello85:
Witam
Mam taki problem iż gdy próbuję uruchomić plik instalacyjny patcha to wyskakuje taki błąd: "pokazuje gdzie jest zapisany ten plik instalacyjni i komunikat że nie może znaleźć tego pliku".
Czy ktoś może wie dlaczego?
Pozdro

GieKSa:
Patch 1.01 był super a Teraz przez ten patch 1.02 to zrobili pes-a 12 :/.Kiedy wyjdzie mniej więcej inny patch?. Bo teraz nic innego sie nie robi jak traci Punkty i kase ... Jeden strzał i bramkarz sie przewraca a nie broni. A w patchu 1.01 to było trudniej i lepiej sie grało. MASAKRA  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

adamek25:
Witam mam taki problem kupiłem gre zainstalowałem i ni holery nie moge grac przez neta wyskakuje mi komunikat o zaaktualizowaniu gry sciagłem ten patch od konami ale wyskakuje mi error 1155 i nie moge tego zainstalowac co mam zrobic?? prosze o pomoc pozdrawiam ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej