Dział Ogólny > PES 2013
Patch 1.01 oraz DLC 2.0 dostępne.
white_wolv:
Panowie jak wyglada sprawa z Community ? Wchodzac tam widze liste userow - mozna jakos sie z nimi polaczyc ? Bo jedyna opcje ktora daje ten widget to zalozenie gry (zawsze zostaje Session Owner i pozostaje mi tylko czekac az ktos moze kiedys w koncu sie ze mna polaczy).
Da sie wogole jakos rozmawiac podczas gry online ? W PES2010 (w 2011 i 2012 nie gralem online) byla opcja czatu przed meczem i w przerwach, a takze podczas meczu mozna bylo krotkie komunikaty puszczac. Czy to juz przeszlosc ? Liczylem ze ten DLC to doda...
Kolejna sprawa - ciagle swieci mi sie koperta po prawej tego widgeta - to jakas wiadomosc ? Da sie to jakos otworzyc ? Jak ?
Dzieki za pomoc..
Daros28:
Witam mam Xbox 360 nie mogę jednak podłączyć do neta play On-line i mam pytania dwa
1) Mogę jakoś ściągnąć jak tak to skąd DLC na usb i wgrać na konsolę? Jak tak to jak to zrobić i skąd pobrać?
2) Czy mogę z USB wgrać Patcha na konsolę aby była Liga Angielska i Niemiecka(transfery, loga na koszulkach itp) Jak tak to skąd pobrać i jak zainstalować
Z góry Wielkie Dzięki
Pozdrawiam
isco:
Witam ! mam problem mi wogule patche nie chodza i nie da sie zainastalowac dlc 2.00 z menu gry . MAM pytanie czy da sie zainstalowac dlc 2.00 manulanie link :http://www.pes-patch.com/2012/10/pes-2013-dlc-2-0.html i wystarczyłoby wklejic plik do folderu img ale nie wiem czy dobrze robie prosze o pomoc !! Czy wogule to działa ??
diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam ! mam problem mi wogule patche nie chodza i nie da sie zainastalowac dlc 2.00 z menu gry . MAM pytanie czy da sie zainstalowac dlc 2.00 manulanie link :http://www.pes-patch.com/2012/10/pes-2013-dlc-2-0.html i wystarczyłoby wklejic plik do folderu img ale nie wiem czy dobrze robie prosze o pomoc !! Czy wogule to działa ??
--- Koniec cytatu ---
Tak,dało by radę,tylko wklej do odpowiedniego folderu.
Patche Ci nie chodzą bo nie umiesz ich instalować.
dBlasi:
ja nie wiem czy sie nauczylem grac ale wydaj mi sie ze patch znaczaco poprawil bledy i jest przecudownie :)
pilka rzadko juz przechodzi pod nogami
pilkarze lepiej przwchwytuja wolne pilki
bramki nie pqdaja tak czesto z dupy czyli z daleka byle strzal lub z kata.
bramkarze wciaz wychodza do pilek poza pole karne bez pytania kiedy maja niewielkie szanse...
Konami oczywiacie spier#%%# ten widget na ktory tak liczylem....jak.mozna robic community skoro nie widac kto jest zalogowany i nie widac utworzonych pokojow :) zenada....
Nawigacja
[#] Następna strona