Dział Ogólny > PES 2013

Patch 1.01 oraz DLC 2.0 dostępne.

<< < (10/37) > >>

isco:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tu masz scieżki,pobierz i wklej tam gdzie ścieżka odpowiada twojemu systemowi.
Ale nie lepiej wgrać sobie patcha,w którym jest już DLC 2.0 i wiele,wiele innych rzeczy ?

--- Koniec cytatu ---

ja mam windows 7 ale w folderze gry nie mam folderu download tylko "img" wiec chyba tam mam ten plik pobrany podmienic ???????

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ja mam windows 7 ale w folderze gry nie mam folderu download tylko "img" wiec chyba tam mam ten plik pobrany podmienic ???????

--- Koniec cytatu ---

Podałem ci ścieżkę tak ciężko wkleić ten plik ? jeżeli nie masz w tej ścieżce takiego folderu to znaczy że jest ukryty i trzeba odznaczyć opcję ukrycia...Jeżeli nie ogarniasz normalnego kopiowania plików to daj spokój sobie z komputer i przeczytaj jakiś poradnik najpierw.

isco:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodałem ci ścieżkę tak ciężko wkleić ten plik ? jeżeli nie masz w tej ścieżce takiego folderu to znaczy że jest ukryty i trzeba odznaczyć opcję ukrycia...Jeżeli nie ogarniasz normalnego kopiowania plików to daj spokój sobie z komputer i przeczytaj

włączyłem opcje pokaz foldery i ukryte pliki i nadal nie mam folderu DOWNOLOAD ale moze wystraczy wkleic plik do folderu img ??
--- Koniec cytatu ---

diego333:
Zrób ten folder download i wklej ten plik,będzie działać.

isco:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrób ten folder download i wklej ten plik,będzie działać.

--- Koniec cytatu ---

niby jakim cudem ma to chodzic ? ten plik jest pewnie taki jak w folderze img {znaczy podobny} i chyba tam nalezy wklejic ten plik ? no juz sam k***a nie wiem ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej