Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pomógł.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedys juz to bylo wprowadzone a potem chcieliscie zeby to wylaczyc i zostalo wylaczone. Co tym razem sie zmieni ? :)
--- Koniec cytatu ---
Ja dokładnie tego nie pamiętam, bo mnie tu jeszcze na forum nie było, ale jeżeli odbywało się to na takiej zasadzie jak mówi Ukasiu, to wiadomo, że to w dwie strony nie wypali... "Pomógł" ma pokazać, kto tu jest pomocny na tej zasadzie, że nikt do dawania nie zmusza ani do rewanżowania się... W ten sposób myślę, że to zadziała-wypali
msciciel:
Wtedy to skasowalismy bo ludzie sobie to sztucznie nabijali i pisali glupie odpowiedzi w nadziei ze ktos im kliknie ze pomogl. To sie nazywalo karma i byla opcja ze tylko pozytywna.
Sumarycznie , ustawilem Wam to jeszce raz do testu tylko zmienilem nazewnictwo.
Ukassiu:
No i swietnie, a moglbys wywalic zwykle rangi ktore maja osoby z dodatkowa? bo wyglada to glupio. Tam w opcjach powinna byc taka opcja, ktora trzeba zaznaczyc i to zniknie.
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo i swietnie, a moglbys wywalic zwykle rangi ktore maja osoby z dodatkowa? bo wyglada to glupio. Tam w opcjach powinna byc taka opcja, ktora trzeba zaznaczyc i to zniknie.
--- Koniec cytatu ---
Ktore zwykle rangi ? te zalezne od liczby postow ?
darko11221:
Super.
Ktoś wyjaśni dlaczego u mnie widnieje -24 punkty ???
Nawigacja
[#] Następna strona