siema wszystkim!
czesto pytacie jak rozwiazac problemy, lecz kiedy juz sie uporacie z nimi to nie raczycie nawet napisac w jaki sposob to zrobiliscie. a ja chcialem sie podzielic swoimi zmaganiami :]
1. Instalacja PESJP.....poczatkowo znosilem jajo bo niemoglem zainstalowac patcha, metodami prob i bledow doszedlem do tego:
............nowa instalka systemu na sformatowanej partycji.........(nieznaczace dla samego patcha jak i gry)
a) uruchom jako admin. - niedawalo rezultatow
b) wylaczenie antywira- tez lipa
c) kiklunastokrotne uruchamianie systemu - dalej nic
d) we wszystkim przypadkach mialem bardzo dlugi czas oczekiwania na uruchomienie aplikacji az do braku odpowiedzi. (dlugie indeksowanie) cos w tym stylu
...az wkoncu sie wku**ilem i odpalilem system trybie awaryjnym, no i patch zainstalowalem bez problemu, gladko i szybko.
2, ktos pisal o tych czrnych butach:
kolego te czarne adki to sa dla cienkich pilkarzy w BALu jako default. w kazdym meczu treningowym masz je ty i caly drugi sklad. przypatrz sie jak bedziesz gral z lepsza ekipa trening lub wpuszcza cie na mecz ligowy czy ta druga druzyna i twoi fumfle z zespolu maja juz rozne buty. ja tak mialem na poczatku irytujace to bylo. ale na treningach zauwazylem roznorodnosc butow u drugiej druzyny . im lepsi pilkarze tym bardziej kolorowo
a teraz prosze was o pomoc, dlaczego w BALu w wersji 2.0 w kazdej lidze ,oraz meczach towarzyskich (treningowych) caly czas jest jedna i ta sama pilka "tango 12" -(tak jest u mnie). kiedy odpalam wersje 1.0 czy 1.1 w launcherze PESJP nic sie nie zmienia. dajcie znac jak ktos juz to ogarnal.
pozdrawiam serdecznie tylko PES!!