Archiwum > Sport
Piłka ręczna
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak będą mieli przysłowiowe sto lat, a wciąż będą grać to też będziesz ich jechał ? Będą grać bo nie ma kto grać i jakby ich nie było to byśmy nie pokonali nawet Korei. Oni już swoje zrobili, a że dalej muszą grać to już inna sprawa..
--- Koniec cytatu ---
Ja ich nie jadę za wiek, tylko za ten turniej. Wiem, że póki co nie ma ich kto zastąpić ale przecież oni na tych mistrzostwach się skompromitowali! Karol od straty oka zupełnie się zmienił i jego rozumiem. Ale Jurecki chyba 2 albo 3 razy był w 7 kolejki ligi mistrzów, Marcin zbiera świetne noty w bundeslidze. I dziwi mnie, że zagrali tak słabo. Dzisiaj ich krytykuję, ale gdyby jutro zaczął się kolejny turniej i tak bym usiadł przed telewizorem i oglądał mecze naszych.
RoGalos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa ich nie jadę za wiek, tylko za ten turniej. Wiem, że póki co nie ma ich kto zastąpić ale przecież oni na tych mistrzostwach się skompromitowali! Karol od straty oka zupełnie się zmienił i jego rozumiem. Ale Jurecki chyba 2 albo 3 razy był w 7 kolejki ligi mistrzów, Marcin zbiera świetne noty w bundeslidze. I dziwi mnie, że zagrali tak słabo. Dzisiaj ich krytykuję, ale gdyby jutro zaczął się kolejny turniej i tak bym usiadł przed telewizorem i oglądał mecze naszych.
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem ,że ich nie krytykujesz za wiek ;) Miałem na myśli to, że pierwszej młodości oni już nie są i nie można oczekiwać ,że jeszcze następne kilka lat będą grali tak jak za najlepszych lat Wenty.
Ukassiu:
Słuchaj taki Michał Jurecki, to dopiero teraz jest klasowym graczem. W tym sezonie grał świetnie, mówi się że to TOP 3 lewych rozgrywających na świecie. Zresztą Jurecki najstarszy z pola z pierwszej 7 grał najlepiej z naszych.
RoGalos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESłuchaj taki Michał Jurecki, to dopiero teraz jest klasowym graczem. W tym sezonie grał świetnie, mówi się że to TOP 3 lewych rozgrywających na świecie. Zresztą Jurecki najstarszy z pola z pierwszej 7 grał najlepiej z naszych.
--- Koniec cytatu ---
Nie mówię zarazem ,że są już super starzy i się kompletnie nie nadają do gry. Po prostu fajnie by było jakby mieli jakiś zmienników, ale takich nie ma i potem muszą grać całe mecze i ,że tak powiem "nie pyka". Ja się nie znam na tym sporcie itd...nie mniej jednak wydaje mi się ,że w wieku 20 paru lat gra się lepiej. Lepsza siła fizyczna, kondycja itd...Tak mi się WYDAJE tylko.
Ukassiu:
Nasi juniorzy w piłce ręcznej od paru lat w ogóle nie łapią się na imprezy mistrzowskie. Odpadaja w eliminacjach, więc piłka ręczna w Polsce nie ma za dobrych perspektyw. Do ME w Polsce jakoś będzie, a co potem to nie wiadomo... Jest paru ciekawych zaowdników. Syprzak, Paczkowski,Daszek,Niewrzawa. Ale oni muszą sie rozwijać, a na razie tego nie widać...
Nawigacja
[#] Następna strona