Archiwum > Sport
Piłka ręczna
Marcin14:
Gramy dalej, co za emocje. Teraz trzeba trzymać kciuki za Francuzów, aby wygrali z Serbią i w 2 rundzie mamy 2pkt.
sempre_barca:
Najlepszy wynik z możliwych! Świetna druga połowa wynagrodziła nam fatalną pierwszą.
Jednak jeżeli chcemy mieć jakiekolwiek szanse z Chorwacją czy Szwecją to nie możemy grać takiej kichy w ataku jak w pierwszej połowie.
Minusy to katastrofalna gra Karola i kontuzja Kuchczyńskiego. O ile Łucak to w tej chwili nr 1 na prawym skrzydle to musi mieć zmiennika bo 60 minut nie jest w stanie wytrzymać na najwyższym poziomie.
I jeszcze muszę wspomnieć o komentatorze Iwańskim. Chyba 6 razy podczas transmisji powiedział, że jak wygramy dwoma bramkami to wchodzimy z dwoma punktami. Dopiero pod koniec meczu się ogarnął i dodał, że w takim wypadku Francja musi ograć Serbię. Nie wiem czy to tylko moja opinia ale jest to jeden z najgorszych komentatorów w Polsce.
hose444:
Iwański jak Iwański ... co bramkę drze się "gol" tak jak by to noga była, jak dla mnie to on na ręcznej się nie zna.
A dzisiejszego meczu nie oglądałem ... kur*a jak przegrywają to oglądam, jak wygrywają - to nie oglądam >:(
Marcin14:
Serbia 28 : 31 Francja
Mamy 2pkt w 2 rundzie
sempre_barca:
Dzisiaj na spokojnie obejrzałem powtórkę i widać było, że w ostatniej akcji nasi w ogóle nie bronili. Dali ruskim awans a sobie punkty w kolejnej rundzie.
Nawigacja
[#] Następna strona