Archiwum > Sport

Piłka ręczna

<< < (37/38) > >>

Palacio:
Nie tylko Katar ma obcokrajowców u siebie zobaczcie Hiszpanie, z którą mamy bardzo małe szanse na wygraną.

Katalonbar:
Zaraz ktoś mnie zlinczuje, ale i tak brawa dla trenera Kataru, który mając międzynarodówkę w drużynie potrafił stworzyć zespół na finał.

hose444:
Bo też został "kupiony". Dobra, on jeden akurat mógł.

sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEIwański nawet ton głosu zmieniał, pod koniec normalnie orgazm. Patrząc jednak na jego komentowanie to muszę przyznać, że do relacjonowania ręcznej to on się nie nadaje.

--- Koniec cytatu ---
Niestety jeśli chodzi o komentowanie to on się do niczego nie nadaje.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę progres w pracy Bieglera.

--- Koniec cytatu ---
A ja żadnego. Zespół nie umie puścić prostej koronki od skrzydła do skrzydła, cała gra środkiem, wszystko jakieś wymuszone. Zawodnicy mówią, że on ich niczego nie nauczył, żadnych zagrywek, kompletnie nic.

Szkoda tego meczu. Byłem spokojny o wygraną z Katarem. Było pewne, że sędziowie odstawią cyrk ale nasi zagrali po prostu słabo w obronie.

hose444:
No, ale na tych mistrzostwach Polacy mieli momenty, w których kapitalnie grali w obronie. Ale nie będę się o to kłócił - chyba lepiej znasz się na ręcznej.
Po prostu po ostatnich, dość przeciętnych wynikach naszych w szczypiorniaku wydawało mi się, że ten półfinał to jednak jakiś tam udział niemieckiego szkoleniowca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej