Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne
PesEdit i struktura ligi.
(1/1)
IDareKI:
Witam
Wiem, że wątek struktury ligi i jej zmiany był już poruszany, ale w tej sprawie jestem bardzo zielony i niezbyt ogarniam temat.
Czy mógłby ktoś mi jasno opisać jak w PesEdit wrzucić drużyny np z Adelante do BBVA i odwrotnie? Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam
kuba.10:
Mi się wydaje, że to wszystko da się normalnie w PESie ogarnąć.
Menu głowne -> Edit -> Struktura Ligi
Dalej powinieneś już sam ogarnąć. Zamieniasz po prostu dwie drużyny ligami. Mam nadzieję, że pomogłem, jeśli nie o to ci chodzi, to pisz, może coś poradzimy.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi się wydaje, że to wszystko da się normalnie w PESie ogarnąć.
Dalej powinieneś już sam ogarnąć. Zamieniasz po prostu dwie drużyny ligami. Mam nadzieję, że pomogłem, jeśli nie o to ci chodzi, to pisz, może coś poradzimy.
--- Koniec cytatu ---
raczej się nie da, PES ma licencję na La Ligę
musisz pogrzebać w edytorach
IDareKI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi się wydaje, że to wszystko da się normalnie w PESie ogarnąć.
--- Koniec cytatu ---
W strukturze ligi widzę układ jaki ma "czysta" gra, czyli jak mam angielskie championship to i tak pokazuje mi teamy niemieckie i wszystkie ligi mają strukturę z oryginału. Pewnie trzeba by zająć się plikami PesEdita, ale nie mam zielonego pojęcia jakimi i jakie programy do tego użyć.
Nawigacja