Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---panowie, co chwile o tym piszecie, a z tym nie da się nic zrobić. Tutaj większosć gra przez pesleague i dobrze się bawi, a nie męczy się z takimi typami na serwerach Konami. Jak chcecie do nas dołaczyć to zapraszam:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Hm... MLO nie zagra się poprzez pesleague.
mateusz9966:
dlatego lepiej olać pesa.. nie ma teraz dobrej kopanki..
Kostek123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy to mnie rozbawiłeś jeszcze bardziej...
program nie nazywa się jak Ty to opisałeś "100 filmów w HD na yt"
Tu nie chodzi o zmulenie łącza... niejednokrotnie miałem tak że łącze jest zmulone lagi są i mecz można rozegrać...
--- Koniec cytatu ---
mylisz się. Chodzi o zrobienie bardzo dużego pingu co można wykonać na dziesiątki sposobów -ot choćby przez yt. Można zrobić test uploadu , można coś wysyłać ale wtedy jest ryzyko, że (o ile cały swój upload zużyjesz), że ciebie wywali z serwera.
Sposoby te znam z PES FAN (oficjalnego forum PESa) , były omawiane przy okazji ES 2012. Nie, nie robię tak, nie jestem [cenzura] by oszukiwać w gry video ;D
mateusz- ja tam się bawię b.dobrze z PES 2013 (a pamiętam wszystkie ISS/PEsy oprócz tego z SNES'a ). PES 2013 to najlepszy pES ever, ludziom wydaje się, że PES 6 czy 5 były lepsze- bo były ale relatywnie "jak na swoje czasy" . Pamieć płata figle
mateusz9966:
nie no.. po przygodzie z mlo pes 2012 już mnie pes wgl nie bawi:/ w sumie dorze.. teraz mam wiele czasu... czasami ochota na 2 mecze jest i kilka dni spokoju..
niestety jest tylko wybór fifa a pes.. i ani jedno ani drugie nie jest dobrym wyborem.. jak już to wybór mniejszego zła...
a to czy jest lepsze czy nie, hmm to nie moja branża moje zdanie jetst takie że sram na to;)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie no.. po przygodzie z mlo pes 2012 już mnie pes wgl nie bawi:/ w sumie dorze.. teraz mam wiele czasu... czasami ochota na 2 mecze jest i kilka dni spokoju..
niestety jest tylko wybór fifa a pes.. i ani jedno ani drugie nie jest dobrym wyborem.. jak już to wybór mniejszego zła...
a to czy jest lepsze czy nie, hmm to nie moja branża moje zdanie jetst takie że sram na to;)
--- Koniec cytatu ---
Jest w tym racja. Najczęściej to pykam z kumplem w Fifę na jednym kompie, bo tak to się nie zwraca uwagi na słabość obu gier. Niestety zasługujemy na lepszą grę
Nawigacja
[#] Następna strona