Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---michaW
jak dla mni emogli by raz puścić jakieś hmm demko ze wspólpracy:P to by było lepsze niż ten chłam.. fifa ma swoje zalety... ale ogromne wady które odpychają.. pes ma nawet fajne rzeczy, ale dupy nie urywa.. ale z kolei mało błędów.. przez to tak nie odrzuca..
ogladam kanał jednego goscia co gra w fife.. włączył demo pesa.. i pokazał go z najgorszej strony.. wgl nie wspominając że to demo.....
--- Koniec cytatu ---
Recepta prosta, graj na konsoli PS3. Inna, załóż firmę i zrób trzecią konkurencje dla kopanek obecnych na rynku.
Nie ma chętnych, a jak są nie wiedzą jak za to się za brać, bo Konami i EA na siłę coś próbują ale wątpię że im to się uda. I nawet silnik graficzny next-next-next genowy im w tym nie pomoże.
A ułomność online na oszustów jak była tak zawsze będzie w tej i innych grach.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERecepta prosta, graj na konsoli PS3. Inna, załóż firmę i zrób trzecią konkurencje dla kopanek obecnych na rynku.
Nie ma chętnych, a jak są nie wiedzą jak za to się za brać, bo Konami i EA na siłę coś próbują ale wątpię że im to się uda. I nawet silnik graficzny next-next-next genowy im w tym nie pomoże.
A ułomność online na oszustów jak była tak zawsze będzie w tej i innych grach.
--- Koniec cytatu ---
Taa...Najgorsze są początki, ale mam w końcu nadzieję, że firma pokroju 2k Sports się za to weźmie.
@mateusz9966 W pełni się z tobą zgadzam. Wg mnie najwięcej zależy od Konami co oni zrobią na nowym silniku. Jak się nie przyłożą to obie EA i Konami będą wciskać dalej buble za 150 złotych.
lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaa...Najgorsze są początki, ale mam w końcu nadzieję, że firma pokroju 2k Sports się za to weźmie.
@mateusz9966 W pełni się z tobą zgadzam. Wg mnie najwięcej zależy od Konami co oni zrobią na nowym silniku. Jak się nie przyłożą to obie EA i Konami będą wciskać dalej buble za 150 złotych.
--- Koniec cytatu ---
oj nie nażekaj nie jest tak zle...gra sie dobrze,online jak masz w miare net to tez jest ok,a ucieczkiz meczów były,są i bedza bo dzieci musza sie cieszyc ze aby WYGRYWAJA :o :o :o
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoj nie nażekaj nie jest tak zle...gra sie dobrze,online jak masz w miare net to tez jest ok,a ucieczkiz meczów były,są i bedza bo dzieci musza sie cieszyc ze aby WYGRYWAJA :o :o :o
--- Koniec cytatu ---
Patrzę na to bardziej z informatycznej strony. Widziałeś inną grę z takimi "jazdami" ? Myślę, że przegranie meczu, nawet przez Konami nie jest taką tragedią, ale nie zdobywanie pkt za takie cyrki ze strony Konami i cheaterów to lekka przesada
lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatrzę na to bardziej z informatycznej strony. Widziałeś inną grę z takimi "jazdami" ? Myślę, że przegranie meczu, nawet przez Konami nie jest taką tragedią, ale nie zdobywanie pkt za takie cyrki ze strony Konami i cheaterów to lekka przesada
--- Koniec cytatu ---
z bardziej informatycznej strony to jak masz dobrego kompa bez wirusów z dobrymi sterownikami i dobry net to nie ma problemów...gorzej jak się na jakiegoś noba trafi co sie rozłaczy....
Nawigacja
[#] Następna strona