Dział Ogólny > PES 2013

pes2013 cheaterzy i quiterzy

<< < (12/13) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyli umawiam sie tutaj z kims i gramy. A tak z grubsza jak czesto ludzie stad sa online? Bo nie satysfakcjonowaloby mnie rozegranie jednego meczu dziennie po 15minutowym umawianiu sie :)

--- Koniec cytatu ---

Ja jak mam duzo czasu to potrafie rozegrac nawet 30 meczy dziennie i na kazdy umawiam sie nie dluzej jak 60 sekund :D a ludzi do gry w godzinach sczytu 16-21 to masz zawsze przeszlo 40 osob ;)
Tak to praktycznie caly dzien jest ktos do gry nawet pozna noca ;)

lopu:
A mi na xboxie jak ktoś ucieknie to mam walkower na swoja korzyść...zawsze. Jeśli chodzi o competition to nie sapcie, że trudne, bo Cię ktoś Barcą ograł. Ja w jednym turnieju 1 mecz wygrałem 7:1, drugi 4:0 a trzeci przegrałem dając gola za darmo od bramkarza... bywa. Przerzućcie się na xboxa tam jest git :)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mi na xboxie jak ktoś ucieknie to mam walkower na swoja korzyść...zawsze. Jeśli chodzi o competition to nie sapcie, że trudne, bo Cię ktoś Barcą ograł. Ja w jednym turnieju 1 mecz wygrałem 7:1, drugi 4:0 a trzeci przegrałem dając gola za darmo od bramkarza... bywa. Przerzućcie się na xboxa tam jest git :)

--- Koniec cytatu ---
...Jak kogoś stać na xboxa :/

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mi na xboxie jak ktoś ucieknie to mam walkower na swoja korzyść...zawsze. Jeśli chodzi o competition to nie sapcie, że trudne, bo Cię ktoś Barcą ograł. Ja w jednym turnieju 1 mecz wygrałem 7:1, drugi 4:0 a trzeci przegrałem dając gola za darmo od bramkarza... bywa. Przerzućcie się na xboxa tam jest git :)

--- Koniec cytatu ---
xbox czy ps3 nie ma w sobie takiego narzędzia systemowego które by pozwalało na uciekanie z meczów bez konsekwencji, windows posiada takie narzędzie więc nic w tym trudnego... szkoda że konami nic z tym nie robi...

Ja w tym roku kupiłem ostatni raz PES'a na PC... w przyszłym roku tylko na PS3 ;)

kezcar:
prawda jest taka że konami nic nie robi z tymi uciekinierami....

sam dziennie pisze raporty do nich z tzw. cheaterami. bo zawsze robie printa przed meczem z kim gram a potem po meczu jesli przerwie bo oni zawsze chca dowodów...
wiec owakie robie.

dziennie wysylalem chyba po 5 do 8 maile z cheaterami i dopiero teraz sie przekonalem ze maja nas gleboko gdzies bo nawet jesli sie poskarzymy by w koncu cos zrobili z tym bajlem
to wysylaja auto message. a myslalem ze za 1 razem cos w koncu  z tym robia ale sie przeliczylem...

bo drugi raz dostalem taka sama odpowiedz!!

Dear Rafal,

Thank you very much for contacting the Konami Support Team.

Of course we understand exactly how you feel when it comes to cheaters in PES 2013. We are working on ways to combat cheaters more effectively. Please be sure that we are investigating all cases that are reported to us and looking into all names that are provided. Keep an eye out for news and information regarding cheaters and courtesy rating coming soon. We are clamping down.

Best regards,

Alex

Your Konami Support Team

oto ich odpowiedz. jakies pare dni wczesniej dostalem taka sama. co to za powazanie swoich prawdziwych klientow?! w koncu maja na nas zarobek a oni nic z tym nie robia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej