Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

(1/18) > >>

Joe.Cole:
Przepraszam bardzo, co to ma być. Wygrywam grupę eliminacyjną wygrywając 5 meczy remisując jeden i nie jestem w pierwszej lidze. To są jakieś jaja naprawdę. Mam takie pytanie po [cenzura] robić jakikolwiek turniej eliminacyjny skoro i tak w 1 lidze nie grają najlepsi właśnie z tych eliminacji? Od razu trzeba było dać przyporządkowanie do lig tak jakbyście sobie admini chcieli, a nie robicie jakieś eliminacje z [cenzura], które nic nie dają. Od razu możecie mnie wypisać z tej ligi. Zasady są z [cenzura] także nie mam zamiaru tutaj grać. Pozdrowienia.

DavidDave:
A ostatnio mowiles ze zawsze stoisz po stronie adminow ;]
Zasady sa takie a nie inne mowilem Ci o nich nawet jak bys wygral wszystkie mecze w eliminacjach mogl bys sie do 1 ligi nie zalapac. Tez uwazam ze sa bez sensu poniewaz faworyzuja tych co grali w lidze w  pes12 i juz na starcie mieli plus 5 punktow a to ze byli mocni w pes12 nie znaczy ze sa w pes13.
Punkty za ranking owszem ale za pes12 bez sensu... Jak bys mial lepszy ranking i wygral wszystkie mecze wtedy bys sie dostal do 1 ligi.

Lukaszeq:
A co to za różnica 1 czy 4 liga? Tak serio? Skill online jest znikomy, tak naprawdę nie widać kto jest dobry a kto nie bo po prostu gra jest słaba :)

msciciel:
to sobie policz ilu graczy jest okolicach 15 punktow z eliminacji i dolicz punjty bonusowe i zobaczysz jest wiecej niz 20 bardzo dobryh graczy. Co do zasad eliminacji to zawsze tak jest ze sie krytykuje to co jest akurat mi na nie korzysc.

Joe.Cole:
Spoko. Proszę o wykreślenie mnie z ligi. Nie powinno być, żadnych pkt bonusowych, w jakim celu w takim układzie robione są te eliminacje skoro ja max punktow ile mogę zdobyć to 18, a większość ludzi, którzy są teraz w 1 lidze mieli już po 8 na start?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej