Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague? HAHAHA.
kolokolo129:
Ale założenia były podane na początku nie rozumiem o co te awantury przecież nikt nikomu nie kazał na siłę brać udziału w eliminacjach. A ten kolega zapomina że przecież to jest gra komputerowa czyt. zabawa nikomu korona z głowy nie spadnie z powodu gry w niższej lidze. Użalanie się nad nim nie ma sensu dobry gracz nie marudzi znając regulamin rozgrywek eliminacyjnych świadomie zgodził się na ustalone warunki.
PiNk!:
Ale Joe to najlepszy gracz na pesleague, oczywiście oprócz Martinso, bo ten to już nie mieści się w rankingach tylko wybrnął za nie, udowodnił, że jest dobry w eliminacjach i ma grać w śmiesznej drugiej lidze?? to ja przepierdzieliłem wiekszość meczów i jestem w 2..
Joe.Cole:
Oczywiście, że czytałem regulamin i od początku na niego narzekałem zapytaj się matipa i dąbala czy z nimi o tym nie gadałem. Od razu mówiłem, że jeżeli nie dostanę się do 1 ligi to oznacza, że ta liga jest śmieszna i nie mam zamiaru grać w drugiej. Totalna strata czasu. Pink, nie jestem zawodnikiem pesleague i nigdy nie byłem.
A Ty Martinso nawet nie powinieneś komentować moich zachowań bo przegrywając ze mną 2:0 w 15 minucie rozłączyłeś się i płakałeś na mój styl gry. Jak to nazwiesz?
Ukassiu:
Po pierwsze, bunkty bonusowe, oprócz za drużynę z niższych koszyków to zły pomysł i co roku jest to zgłaszane i raczej widze, ze każdy tak myśli, oprócz kilku rankingowców, którym na tym zależy. Po drugie, robienie z siebie nie wiadomo kogo i mówienie, ze w drugiej lidze się nie będzie grało bo to za niskie progi, to totalne kretyństwo. Uważasz, że to bład, to wygrywasz 2 ligę w cuglach, pokazujesz, ze jesteś dobry i awansujesz do pierwszej, w czym problem?
Joe.Cole:
Duży, bo chciałem wygrać 1 lige, a na 2 sezon nie mam czasu bo w tym czasie zacznie mi się sesja, a nie jestem na kierunku humanistycznym tylko na mechatronice, także raczej nie będę miał czasu na gre.
Nawigacja
[#] Następna strona