zresztą zasady były oczywiste jak mi coś nie smakuje to nie idę się tam stołować ...
małego? przecież to dotyczy wszystkich... Jeśli gracz, który zdobył 16 punktów gra w lidze drugiej, a ten co zdobył 11 w pierwszej, to nie jest dobry system i nie ważne czy było tak rok czy 10. Jeśli coś jest złe to trzeba zmienić. Mówię tu o przyszłym roku.
To moze najlepszym rozwiazaniem bedzie przeprowadzic jeszcze raz eliminacje?? I od nowa ustalic wszystkie ligi itd?Szczeze to nie wiem dlaczego takiej liczby protestow odnosnie bonusow nie bylo jak wystartowaly zapisy do ligi?
Byly protesty ja caly czas narzekalem na mircu Joe rownierz ukassiu takze pisal posty w aktualnosciach i wielu wielu innych graczy wypowiaalo sie na mircu
punkty bonusowe są i zawsze będą - było brane pod uwagę że każdy PES jest inny ale też trzeba dbać o aktualnych klientówzle moim zdaniem było wyważenie ilość punktów do zdobycia w grupie do ilości pkt bonusowychpowinno być więcej meczy w grupie lub limit max. bonusa np. 6pkt a nie 10 jak to otrzymali niektórzy - ale teraz jest już trochę po ptokach.Możemy teraz jedynie ustalić jak organizować eliminacje w PES 2014 :/
powinno być więcej meczy w grupie lub limit max. bonusa np. 6pkt a nie 10 jak to otrzymali niektórzy - ale teraz jest już trochę po ptokach.Możemy teraz jedynie ustalić jak organizować eliminacje w PES 2014 :/
Panowie ta dyskusja toczy sie dlatego ze jeden uznal ze powininen byc w perwszej lidze. Gdyby sie wniej znalazl wygrywajac wszystkir mecze a nie jeden remisajac wogole nie byloby tych dywagacji. Podobnie jest z walkowerami jak ktos dostanie na swoja niekorzysc to zaczyna sie lament ze trzeba zasady zmienic.Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2
czyli ktoś dał ciała po całości
tak się zniechęca wartościowych graczy do gry na pesleague i tak mówi członek zarządu serwisu wstyd . Zagrałem z Joe mecz o dopiero się dowiedziałem jak w tą grę można grać