Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (2/18) > >>

es_sabbi:
oczywiscie jestes swiadom ze rezygnacja z rozgrywek to ban na 3 miesiace....

Artur 7:
ja wszystko rozumiem zasady zasadami... Przed chwilą zagrałem z gościem i wymiata w penis!! Na prawdę na peselague jest może jeden taki gracz, (który nie zawsze gra czysto) który umiejętnościami jest nawet niżej od niego i mimo wszystko taki gracz powinien grać w 1 Lidze - to moje zdanie... Może pora najwyższa pomyśleć nad zmianami... Przychodzi do nas świetny gracz i już rezygnuje, tylko dlatego, że nie grał tu w 12tke, a teraz w 13tke długo już nie pogra... I nie chodzi tu o to, że robi tu łachę, czy gwiazduje - po prostu to świetny gracz i powinien grac w 1 Lidze!!!

Joe.Cole:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoczywiscie jestes swiadom ze rezygnacja z rozgrywek to ban na 3 miesiace....

--- Koniec cytatu ---
Hahahaha, a co to zmienia skoro oprócz ligi, w której chciałem grać, nie gram nic tutaj?

belzebub:
wiesz i tutaj wszyscy przechodzimy to sedna a kto powiedział że świetny gracz (czyt. bardzo wysokie umiejętności w PES) musi grać w 1 lidze jak widać u nas liczą się również inne rzeczy takie jak bycie normalnym, ważne również nie dymać całej reszty :) itp. itd. (dlaczego punkty bonusowe dlatego że doceniamy graczy którzy są z nami od dłuższego czasu i nie łamią regulaminu) co wcale nie oznacza że ten co jest b.dobry a nie grał np w PES2012 w lidze jest skazany na porażkę na starcie bo jak wygra "all" ma taką ilość pkt że załapie się do jednej z 3 najwyższych lig i po sezonie który trwa tylko średnio 3 miesiące awansuje dalej ...

p.s Joe.Cole to nie tekst do Ciebie ogólnie wytłumaczenie co i jak, a propo zapisałeś się i nie czytałeś zasad ?

Martinso:
Joe fakt że zasługujesz na 1lige, w tej sugestii nie mam żadnych zastrzeżeń, ale proszę Cię, nie zachowuj się jak "gwiazdeczka"
Jesteś w drugiej lidze, w której są także znakomici gracze i kto wie może są lepsi od Ciebie..
Naprawdę tylko Liga nr1 Cię obchodzi? Dziwne podejście, pokaż,udowodnij w swojej grupie że stać Cię aby grać w najwyższej lidze, a jak dobrze Tobie pójdzie to zagrasz w drugim sezonie..  ;)
W tej chwili zachowujesz się dziecinnie troszeczkę  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej