Witam,
wypróbowałem patcha w kilkunastu meczach towarzyskich, nie grałem w ML więc w tym temacie się nie wypowiadam. Ogólnie bardzo przyjemny patch, gra się bardzo fajnie, faktycznie staty są chyba ciut za wysokie bo są podejrzanie dobrzy jak na polską ligę. Jeżeli ktoś chce realistycznie zagrać mecze międzynarodowe to faktycznie różnica między polskimi drużynami a resztą będzie za mała, natomiast jeżeli bawimy się w polską ligę to myślę że tak jest ok, przynajmniej można w miarę przyzwoicie sobie pograć. Wiadomo że wyjściowe składy były trochę z czapy, ale tu wystarcza 10 minut i każdy sobie wszystko poustawia więc tu bym się nie czepiał. Fajne stroje, stadiony, twarze, bardzo fajnie to wszystko wygląda i przede wszystkim NIE WYWALA DO WINDOWSA (przynajmniej w towarzyskich)!!!
Co do błędów to zauważyłem: Ceesay w Lechu jest biały, Wisła w strojach wyjazdowych nie ma nazwisk na koszulkach, Sobocie brakuje pół głowy (w powtórkach jest ok).
Ogólnie wielkie dzięki za robotę i uprzyjemnienie gry, jeżeli zauważe jeszcze jakieś drobnostki to będę zgłaszał dla dobra wspólnego ale ogólnie wielkie dzięki