Chciałbym się zapytać organizatorów dlaczego nie było podsumowania pierwszego sezonu Ligi oraz Pucharu Ligi?
Co rok były podsumowania każdych rozgrywek a w tym cisza, co jest trochę nie fer co do wszystkich uczestników rozgrywek.
Ruszają kolejne edycje rozgrywek,wszystko fajnie,ale co z tamtymi ?
Chciałbym także prosić w imieniu moim i wszystkich graczy którzy w ligach zajęli miejsce od 1-6 aby wpisać bonus za zajęcie danego miejsca w lidze,a także o wpisanie mi bonusu za wygranie Pucharu Ligi :
->
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEChciałbym także się zapytać, dlaczego po rozegranym Pucharu dnia a także Turnieju dnia, organizator nie wpisuje nagrody dla gracza?
Tak wypadło że od 23grudnia 2012r do 9stycznia 2013r rozegrano 2puchary dnia i 3turnieje dnia gdzie wygrałem wszystkie (nie licząć PES Tour gdzie nie brałem udziału)
I teraz powstał bałagan iż bonus dostałem do profilu,ale do rubryki "NAGRODY" nic nie mam wpisane kim i kiedy grałem.
I tu pytanie do Administracji, czy jest problem w systemie, bo Dabal jako jedyny mi napisał SAM bez żadnych próśb, że wpisał mi wszystko a jednak w karcie gracza nie mam.
Może nie powinienem pisać tego do Administratorów, opiekunów rozgrywek i organizatorów P/D i T/D, ale jak wymagacie od graczy wpisywanie wyniku zaraz po meczu, to także powinno działać w drugą stronę abyście i wy wpisali dla gracza zaraz po zakończeniu turnieju,pucharu nagrodę, lub w najgorszym przypadku na drugi dzień,aby nie było potem bałaganu.
Wiem dobrze że Matip mnie nie darzysz sympatią ale jak Cię proszę o odpowiedz lub wpisanie mi nagrody po 3-4dniach od wygrania, to Ty mi z bulwersem piszesz "jak bede miał czas to wpisze" czy to jest godne zachowanie Twoje wobec mnie?
Proszę o nie kasowanie tematu, przepraszam także za lekturke,chciałbym tylko prosić o prostą odpowiedz, bynajmniej i ja i gracze będę wiedzieć o co chodzi i w czym jest problem.