Dział Ogólny > Pesleague TV
Moja bramka (Cassano)
Bartek10:
całkiem spoko
ziutek11113:
Z tego co wiem to aby strzelić taką bramke, to zawodnik musi posiadać jakąś tam umiejęność (nie wiem którą:P i nie jestem pewien czy w ogóle musi :D ) musi do tego mieć słabą "gorszą noge" (tutaj nie wiem czy chodzi o celność słabszej nogi czy o częstotliwość jej używania) ale jeśli o czestotliwość, to musi miec ją niską (w sensie ze malo kiedy używa gorszej nogi :) I być odpowiednio ustawiony :)
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ tego co wiem to aby strzelić taką bramke, to zawodnik musi posiadać jakąś tam umiejęność (nie wiem którą:P i nie jestem pewien czy w ogóle musi :D ) musi do tego mieć słabą "gorszą noge" (tutaj nie wiem czy chodzi o celność słabszej nogi czy o częstotliwość jej używania) ale jeśli o czestotliwość, to musi miec ją niską (w sensie ze malo kiedy używa gorszej nogi :) I być odpowiednio ustawiony :)
--- Koniec cytatu ---
Krzyzaka robią : hulk ,thiago motta, podolski, klose, dos santos, witsel, cassno, di maria, pandev, robben,
ElShaarawy92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKrzyzaka robią : hulk ,thiago motta, podolski, klose, dos santos, witsel, cassno, di maria, pandev, robben,
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy ustawić większą częstotliwośc używania lepszej nogi, i jeśli na przykład zawodnik lewonożny idzie lewą flanką i ścina do środka to wówczas uderzy z krzyżaka.
Nawigacja