Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Proszę o całkowite usunięcie mnie z ligi pesleague
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbez obrazy ale jak dla mnie rychu to robi za takiego "macierewicza pesleague" ;p wszędzie doszukuje się sztucznej mgły i śladowych ilości trotylu :D
--- Koniec cytatu ---
to dlaczego ty masz dobre połaczenie a matip belze deimian słabe po prostu większość ma neo czy inny shit i grę tnie na maksa gram z kolegami w pesa siedzimy na skype w konfie gramy i rozmawiamy i gry nie tnie a tu wieczne jakieś lagerstwo david dave ma racje , odnośnie jego wypowiedzi a dlatego zabieram głos bo mnie denerwujecie dobraliście się w trzech chyba wiesz o kim mówię i jesteście hamulcami tej strony przykład eliminacje ligowe oszwabiliście chłopaka a mimo to mówicie ze jest dobrze a jeśli nawet ktoś wam wytknie to i tak mu wciśniecie dokładnie ty sabbi, belze i matip że nie ma racji jak dla mnie ta strona nie jest dla graczy tylko dla tych co są opiekunami myślicie że jesteście pępkami świata
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to dlaczego ty masz dobre połaczenie a matip belze deimian słabe po prostu większość ma neo czy inny shit i grę tnie na maksa
--- Koniec cytatu ---
nie żebym kogoś bronił, ale sam mam neostradę vdsl2 40 mb i grałem z deimianem i matipem, który też ma neostradę i nie poczułem ani laga, no nie wiem Rychu... A co do ostatniego zdania to masz trochę racji nie bez kozery w niższych progach ekipy mówi się o załodze "beton PZPN", ale ja się tym już przestałem przejmować
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to dlaczego ty masz dobre połaczenie a matip belze deimian słabe po prostu większość ma neo czy inny shit i grę tnie na maksa gram z kolegami w pesa siedzimy na skype w konfie gramy i rozmawiamy i gry nie tnie a tu wieczne jakieś lagerstwo david dave ma racje , odnośnie jego wypowiedzi a dlatego zabieram głos bo mnie denerwujecie dobraliście się w trzech chyba wiesz o kim mówię i jesteście hamulcami tej strony przykład eliminacje ligowe oszwabiliście chłopaka a mimo to mówicie ze jest dobrze a jeśli nawet ktoś wam wytknie to i tak mu wciśniecie dokładnie ty sabbi, belze i matip że nie ma racji jak dla mnie ta strona nie jest dla graczy tylko dla tych co są opiekunami myślicie że jesteście pępkami świata
--- Koniec cytatu ---
Ok Rych powiedz nam jaka jest Twoja wizja na walke z lagami? :)
Masz kogos kto wykona IDEALNY SUPER SKUTECZNY program typu LD?
Jesli TAK to super przyda sie... A jesli nie to powiedz co w tym przypadku zrobic trzeba?
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk Rych powiedz nam jaka jest Twoja wizja na walke z lagami? :)
Masz kogos kto wykona IDEALNY SUPER SKUTECZNY program typu LD?
Jesli TAK to super przyda sie... A jesli nie to powiedz co w tym przypadku zrobic trzeba?
--- Koniec cytatu ---
program jest a nie dziadostwo ld spytajcie mściciela nazywa sie winmtr dokładnie pokazuje cały ruch sieci dwóch graczy a wystarczy że jeden go odpali i bardzo dokładny
gienek85:
Radomiak do domu BRON RADOM PANY
Nawigacja
[#] Następna strona