Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Proszę o całkowite usunięcie mnie z ligi pesleague
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie ma sensu dyskutowac na ten temat zarzad pesleague stawia na ilosc a nie jakosc wiec niestety musimy sie z tym pogodzic i to uszanowac albo zmienic lige jak nam sie nie podoba...
Innego wyjscia nie ma osobiscie tez bym wolal lige na 20 honorowych z idealnym laczem graczy niz 160 z czego wieksza polowa to lagerzy chamy i prostaki ;]
--- Koniec cytatu ---
Do tego jest liga fairplay. Zyjesz w spoleczenstwie gdzie masz chyba jeszcze mniej korzystne proporcje i tez rzsd jest temu winien ?
Wysyłane z mojego A500 za pomocą Tapatalk 2
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE program jest a nie dziadostwo ld spytajcie mściciela nazywa sie winmtr dokładnie pokazuje cały ruch sieci dwóch graczy a wystarczy że jeden go odpali i bardzo dokładny
--- Koniec cytatu ---
W obecnych czasach juz nie dokonca wiarygodne bo puszczanie pinga i traceroutea wyzszym priorytetem to bardzo czesta praktyka. Niestety gry juz uzywaja innych pakietow i jest lipa mimi ze na testach jest ok.
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to dlaczego ty masz dobre połaczenie a matip belze deimian słabe po prostu większość ma neo czy inny shit i grę tnie na maksa gram z kolegami w pesa siedzimy na skype w konfie gramy i rozmawiamy i gry nie tnie a tu wieczne jakieś lagerstwo david dave ma racje , odnośnie jego wypowiedzi a dlatego zabieram głos bo mnie denerwujecie dobraliście się w trzech chyba wiesz o kim mówię i jesteście hamulcami tej strony przykład eliminacje ligowe oszwabiliście chłopaka a mimo to mówicie ze jest dobrze a jeśli nawet ktoś wam wytknie to i tak mu wciśniecie dokładnie ty sabbi, belze i matip że nie ma racji jak dla mnie ta strona nie jest dla graczy tylko dla tych co są opiekunami myślicie że jesteście pępkami świata
--- Koniec cytatu ---
Pepkiem swiata jest ten ktory uwaza ze ma jedyna sluszna racje, ktora sie bierze z tego ze 'prawo' w jednym przypadku zadzialalo na jego nie korzysc. Wogole co to za podejscie do zasad ze sa dobre pod warunkiem ze dzialaja na moja korzysc a jak nke dzialaja to podnosic lament ze wielka niesprawidliwosc nas spotkala i tzreba natychmiast zmieniac reguly.
Nawigacja