Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Proszę o całkowite usunięcie mnie z ligi pesleague
Matip125':
Hmm nie wiem jak wy, ale ja na 180 rozegranych spotkan na pesleague mialem moze max 3 razy jakies lagi i nie wiem czy to mozna bylo nazwac lagami :D
Chyba co nie ktorzy nie pamietaja lagow i teleportow z pes 2008 :)
Poza tym, czy to jest odpowiedni watek do dyskusji na ten temat??
Artur 7:
Rychu chciałbym Ci powiedzieć, ze statusy typu Poor, Very Poor przy roomie nic nie mówią o jakości połączenia, które możemy mieć dobre a nawet bez zarzutu podczas konkretnego meczu...
belzebub:
::)
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERychu chciałbym Ci powiedzieć, ze statusy typu Poor, Very Poor przy roomie nic nie mówią o jakości połączenia, które możemy mieć dobre a nawet bez zarzutu podczas konkretnego meczu...
--- Koniec cytatu ---
gdyby ld było na serwerach Konami nie na serwerach polskich zapewniam cie w Ld było by u wiekszości lag lag lag ;D ;D ;D ;D to powiedz mi artur czemu ci co maja dobre gra sie z nimi super a ci co maja very poor żle ogarnij się trochę
czemu z tego powodu nie gra tu paru chłopaków nie że pesleague jest złe tylko że pier.... grac na lagach
msciciel:
Ten kto ma lagi niech powie od jakiego operatora ma lacze ? Ja wiem tylko o problemach jak sie nie ma neostrady i sie gra z kims kto ma neostrade. Jak ktos ma lacze od duzego operatora: netia,dialog,upc itp to nie ma problemow z granie online. Napiszcie prosze skad macie lacze ze macie lagi ?
Nawigacja
[#] Następna strona