Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Prośba o rozpoczęcie lig krajowych
kfiatulla:
Witam,
mam prośbę aby rozpatrzyć rozpoczęcie zapisów do lig krajowych nawet kosztem LM i LE. Na pewno znajdą one wielu zwolenników. W zeszłej odsłonie pesa zabrakło tych rozgrywek a wszyscy wiemy że są o 300% bardziej interesujące i realistyczne niż liga ulubionych. Chyba że jestem w mniejszości i tylko mi nudzi się ciągłe granie na Fc Barcelonę, Real oraz Man City:)
pozdrawiam
Artur 7:
masz rację popieram. W tamtym roku rozpocząłem "przygodę" w grze na serwisie i czekałem na te rozgrywki a tu pupcia :) :) Zagrałbym chętnie Włoską, czy Francuską Ligę... Oczywiście rozumiem jak to wygląda od strony ekipy, że ludzie się zapiszą i nie będą grali, albo, że ktoś dostanie słabszy team i będzie płakał... Ale myślę, że jedna dobrze zorganizowana krajówka, gdzie będą grali poważni i znani ludziska dobrze by zrobiła... :) :)
DavidDave:
Dokladnie ja w zeszlej odslonie pesa rowniez z niecierpliwoscia czekalem na te rozgrywki i niestety sie nie doczekalem. Teraz mogly by ruszyc ale nie kosztem LM i LE tylko jako osobne rozgrywki :)
A gracze ktorzy maja sie zapisac i potem plakac ze im w angielskiej wylosowalo norwich niech sie nie zapisuja i nie bedzie problemu ja w 10 minut moge zrobic liste sumiennych 40 graczy ktorzy by rozgrywali do konca jesli tylko wyrazili by chec gry. Licze na lige brazylijska :)
PS kfiatulla w pes12 mialy ruszyc wyzwania 2vs2 ich niestety tez sie nie doczekalismy tak samo w pes13 mial byc turniej specjalny dla najlepszych z eliminacji ligowych i jak widac tez juz go chyba raczej nie bedzie...
Gap12:
No fajnie by było zagrać ligę krajową.Jak najbardziej jestem za oby się nie skończyło jak rok temu.
es_sabbi:
ja nie widzę w tym problemu - nie wiem jak admini,
zróbcie listę chętnych to wtedy będziemy dyskutować - tylko od razu uświadomcie ich że opuszczanie się w lidze (czy lidze krajowej) oraz rezygnacja to ban ma 3 miesiące!!!
prawie za 2-3 tygodnie kończy się liga to mogłyby wystartować ligi krajowe - część osób znudzonych ligą ulubioną zagrałaby w coś innego
Nawigacja
[#] Następna strona