Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Stroje PS3

(1/1)

s8tn666:
Witam Wszystkich!!! Czy ktos moze wie w jaki sposob, lub przy uzyciu jakich programow mozna skonwertowac stroje tak, aby byly widziane (mozliwe do uzycia) na PS3. Aby uprzedzic niektore odpowiedzi dodam ze googla juz przekopalem i gazylion stron o kitsach. Jezeli chodzi o PC to nie ma z tym problemu, jednak nigdzie nie moge znalezc wiadomosci dotyczacych tej operacji na PS3. Pomozcie!!! Pozdrawiam.

s8tn666:
To chyba jakas tajemnica Poliszynela jest, bo nikt nic nie wie, czeski film normalnie, LOL

LiZoO.:
Nie istnieje taki program. Poszukaj w tym dziale (dużo czasu to Ci nie zajmie, bo to niecałe dwie strony) wątku że strojami na PS3 Kacp94er'a i zobaczysz jak one wyglądają.

Wysłane z mojego HTC Wildfire S za pomocą Tapatalk

s8tn666:
juz ten temat przegladalem i nie do konca o to mi chodzi. Wnioskujac z tego co tam jest napisane to w ten sposob mozna miec tylko przod koszulki zgodny z oryginalem. A  mnie chodzi o kompletne stroje ze wszystkim, loga sponsorow, emblemat klubu itp (takze z na plecach i spodenkach jesli na danym stroju wystepuje). A taki program musi istniec no bo przeciez mamy w ten sposob zrobiona Bundeslige i to na PS3. Wiec logicznie myslac najprostrzym rozwiazaniem jest jakis programik konwertujacy odpowiedznie pliki w sejwa do PS3. Chyba ze to ma status Top Secret czy cos? Tak czy inaczej dzieki za pomoc. Pozdrawiam.

s8tn666:
Ha! No i troche przywalilem z ta bundesliga  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej