Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Twoja historia z Pro evolution soccer

<< < (2/2)

Piter10:
Heh ciekawy wątek  :) Aż łezka w oku się zakręciła jak tak sobie powspominałem  ;D
Od kiedy pamiętam to zawsze lubiłem grać na konsole czy PC (live oczywiście także) przede wszystkim w piłkę nożną. Na początku był pegasus i słynny tytuł goal  ;D world cup soccer czy captain tsubasa :P Bodajże w 1997 nabyłem playstation i w moim domu pojawiła się fifa. Pamiętam, że z kilkoma kolegami spotykaliśmy się raz w tygodniu, braliśmy po 1 drużynie i graliśmy przez całą nockę lige np. włoską (oczywiście każdy inną ekipą  ;) Pewnego dnia, może to był rok 1999 zobaczyłem gdzieś w salonie gier na Nintendo 64 International Superstar Soccer. To była miłość od pierwszego wejrzenia  :P Odstawiłem fife na bok, powiem więcej sprzedałem playstation i nabyłem nintendo64 dla tej gierki heh. Niestety w tamtych czasach mało ludzi miało tą konsole, więc i nie było z kim za bardzo grać. Jakiś czas poźniej trafiliśmy z kolegami na wining eleven czy pro evolution soccer ale już chyba na playstation 2 i znowu zaczęły się turnieje do białego rana  :o To były czasy  :) i tak łupię z kilkoma latami przerwy tylko w tą gierkę. W 2010 zacząłem grać przez sieć co na nowo wzbudziło we mnie pewną motywację aby pochylić się nad tym tytułem  :-* Pozdrawiam maniaków pesa i nie tylko   :D

Gotien:
Moja przygoda z PES'em zaczęła się od części 2008 według mnie najlepsza część Pesa jaka wyszła na PC.Zaczęło się to tak:Kupiłem sobie Pes'a 2008(bo jeszcze wtedy nigdy nie grałem w gry piłkarskie)Miałem wtedy koło 6 lat :D wiem trochę młody jestem ale do rzeczy.Gdy sobie zainstalowałem na kompa którego teraz obecnie mam po pierwszym meczu mi się bardzo spodobała.Grałem w nią nieustannie miałem obsesję jak dziś dzieci Minecraft'a. Teraz gram w PES 2013 i nie powiem że nie jest zły Według mnie jego plusy to:Małe wymagania sprzętowe,kariera no i więcej opcji niż w Fifa 13.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej