Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Shollym Patch 2012/2013 Juz jest ! :)

<< < (13/18) > >>

Lokowany:
Tomazi78 Ustaw Camera Zoom na 800 i Daj na "Szeroka" "Wide" Jeżeli to nie pomoże to daj sobie rozdzielczośc 1280x768 i Daj zoom na 1000

tomazi78:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETomazi78 Ustaw Camera Zoom na 800 i Daj na "Szeroka" "Wide" Jeżeli to nie pomoże to daj sobie rozdzielczośc 1280x768 i Daj zoom na 1000

--- Koniec cytatu ---

to jest zrzut ekranu z tych ustawień - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
czyli większych zmian raczej nie ma a dodatkowo jakość szczegółów jest bardzo mierna

rozumiem że w tym PESie nie można zagrać w rozmiarze 16:9 i zachować oryginalne proporcje, czyli żeby zawodnicy nie byli poszerzeni?

udało się - usunąłem plik .exe z katalogu głównego i jak dokonałem wyboru poprzez selektor, to się jakoś naprawiło - nie wiem jak to możliwe.
z kolei jak wybieram tryb futsal to zmieniają się nazwiska, a stadion pozostaje cały czas ten sam - zresztą mam ten sam non stop, niezależnie od wyboru jakiego dokonam w selektorze - co znowu jest nie tak?

Lokowany:
Takiego problemu jeszcze nie miałem . Czy wybierałeś stadion przy wyborze strojów czy w menu ? Masz ustawiony stadion domyślny w ustawieniach ?.Jeżeli nie to ustaw . A nazwiska zmieniają się od tego że coś jest źle zrobione . Coś option file nie czyta .

tomazi78:
stadion rzeczywiście był ustawiony jakiś tam a teraz sam go zmienia i chyba jest dobrze, ale.... tego od futsalu dalej nie ma - podczytuje jakieś inne. skopiowałem nawet OF ręcznie, bo myślałem że coś źle podczytuje ale nic nie pomaga - zmienia nazwiska, a stadiony zostają z trawą

a może dlatego że mam polska wersję PESa i tylko zmieniłem nazwy plików na z literką "p_" ?

tak czy inaczej to i tak leci browarek

Lokowany:
A jak byś mógł podrzuć mi option file Z tym futsalem . Wrzuć na REJESTRACJA lub LOGOWANIE i daj link . Zobacze czy u mnie ruszy .

A co do podmiany nazw plików to nie ma żadnej różnicy w Murawach ponieważ E_text jest od obrazów w grze . A jak chciałbyś miec HALĘ tzw. Indoor Arene to musisz pobrać takową arene i wrzucić do kitserver Stadiums i potem przy wyborze strojów Wybrać tą arene którą wgrałeś . Czasami trzeba się nabawić z takimi rzeczami sam kiedyś miałem taką sytuacje że na hali była trawa a powodem tego był własnie ustawiony stadion w menu wyboru a nie na Domyślny .

Tak w ogóle na futsalu trochę do kitu 5 vs 5 na pełnym wymiarze :D .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej