Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Moja szczera i ostatnia opinia na tym forum ;]
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowinien byc obowiazek wpisywania kartek, w towarzyskich rowniez, i potem moze w profilu jakis odsetek np ilosc kartek na mecz itp ?
a po przekroczeniu w lidze czy pucharu,turnieju, jakiejs okreslonej ilosci, jakas kara, taka zeby tych jeb**** kosy wreszcie wyeliminowac, zgadzam sie z Davem w 100% :)
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze inaczej, jest średnia bramek na mecz, to może być średnia kartek na mecz, jeszcze lepszy pomysł, i wtedy nawet w towarzyskich kartki by się liczyły !!
Także się zgadzam z wami, to jest bardzo dobry pomysł
fortis:
Martin, ale i tak znaleźliby się tacy co by wpisywali 0-0, niezależnie od przebiegu meczu. Jak już miałyby zostać kartki to jestem za tym aby tylko czerwone, wiadomo za co by były, a jak ktoś dostanie żółtko trudno...faul taktyczny, czasami nie z naszej winy i gramy dalej.
kubaki:
Nie moga byc tylko czerwone, jak juz to wszystkie bo czasem za niektore faule przy wyjsciu sam na sam dostajesz "tylko" zolta wiec musza byc i zolte i czerwone :)
Pozostaje kwestia kar za ilosc kartek/srednia kartek tu trzeba dojsc do rozwiazania obu tych rzeczy.
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie moga byc tylko czerwone, jak juz to wszystkie bo czasem za niektore faule przy wyjsciu sam na sam dostajesz "tylko" zolta wiec musza byc i zolte i czerwone :)
Pozostaje kwestia kar za ilosc kartek/srednia kartek tu trzeba dojsc do rozwiazania obu tych rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie jestem za tym i chciałbym żeby kartki weszły w życie pesleague.
kolokolo129:
A mi się wydaję że David wróci tu inaczej by nie pisał :)
Nawigacja
[#] Następna strona