Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Moja szczera i ostatnia opinia na tym forum ;]

<< < (5/5)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzajebiste jest, to, że w XXI nie można się wypowiedzieć na forum nie łamiąc przy tym jego zasad - i kto tu się jak dziecko zachowuje?? ::) ::)

--- Koniec cytatu ---
wiesz wlasnie wszystkim sie wydaje ze moga mowic bo maja "prawo do glosu" tylko malo kto wie ze prawo do glosu = odpowiedzialnosc za wlasne slowa

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniestety to ta glupia polityka kaczynskiego i macierewicza tez robi ze ludzie nie biora odpowiedzialnosci za wlasne slowa :/

--- Koniec cytatu ---

Es_sabbi,kiedyś do swojej wypowiedzi,wtrąciłem pewien wątek związany z polityką,został usunięty.
Więc apeluje do ciebie,usuń tą część związaną z tymi dwoma politykami,nalegam jako stróż,regulaminu.

Dzięki.

Artur 7:
jako poważny człowiek proszę powiedz mi dlaczego moje posty są kasowane - może jakieś odwołanie co do Regulaminu, który łamie

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjako poważny człowiek proszę powiedz mi dlaczego moje posty są kasowane - może jakieś odwołanie co do Regulaminu, który łamie

--- Koniec cytatu ---
dostajesz ostrzeżenie - nastepnym razem bedzie ban na pare dni. Za ogolne podejscie i do mnie i do forum. I nie proboj bawic sie w cwaniaka ktory nie wie o co chodzi.

A co do regulaminu to zawsze znajdzie się jakiś podpunkt:
9. Wszelkie wątki zawierające dyskusje całkowicie bezsensowne i bezwartościowe, a zakładane w innych działach niż Hydepark, będą kasowane.
10. Wątki zawierające kłótnie, wyzwiska czy służące wyłącznie nabijaniu postów będą zamykane, a w wybranych przypadkach także usuwane.
1.6. Osoby psujące atmosferę i zakłócające grę innym graczom bedą usuwane z ligi i banowane na ligowym pokoju oraz kanale IRC.

Artur 7:
ale dlaczego teraz usunąłeś mój post :o :o Może najlepiej zamknij ten wątek skoro taką manianę odp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej