Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Moja szczera i ostatnia opinia na tym forum ;]
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMartinso z tego co widzę, to chcesz nam powiedzieć, że masz taką, a nie inną opinię na pesleague już od kilku lat/PES-ów tylko i wyłącznie przez kosy 1na1, których to i tak niema... ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
Artur,jak dobrze pamietam rok temu,a takze 2lata temu,zarzad dal wszystkim czysta karte.. Ty mowisz o tym co bylo pare lat temu,spojrz na graczy jak graja teraz a nie jak grali w przeszlosci.. Naprawde nie robmy z tematu kolejnego "pisma swietego" ja tylko dalem propozycje co do wpisywania kartek,bo to by udowodnilo kto kosi najwiecej i po drugie, mecze byly by jeszcze bardziej "czystsze" i prosze Cie, nie wjezdzaj juz na mnie i nie powtarzaj 100razy tego samego.. Czy do kartek to jest zly pomysl?
Artur 7:
kartki, to już dawno powinny być wprowadzone, albo usunięte z pomeczowego protokołu żeby nie wpisywać milion razy bezsensownych zer, a to, że dwa lata temu, czy rok Zarząd dał czysta kartę nie zmienia nic, bo gracze pamiętają co robiłeś, a teraz robisz podobnie min. ja się o tym przekonałem, więc opinia o Tobie nie wzięła się z powietrza i wcale na Ciebie nie najeżdżam, ale jak słyszę, że złodziej chce uczyć uczciwości, to mnie aż skręca :-\ :-\
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkartki, to już dawno powinny być wprowadzone, albo usunięte z pomeczowego protokołu żeby nie wpisywać milion razy bezsensownych zer, a to, że dwa lata temu, czy rok Zarząd dał czysta kartę nie zmienia nic, bo gracze pamiętają co robiłeś, a teraz robisz podobnie min. ja się o tym przekonałem, więc opinia o Tobie nie wzięła się z powietrza i wcale na Ciebie nie najeżdżam, ale jak słyszę, że złodziej chce uczyć uczciwości, to mnie aż skręca :-\ :-\
--- Koniec cytatu ---
Artur, dobrze z towarzyskich można usunąć kartki bo te nigdzie się nie zapisują i tutaj jest nie potrzebna statystyka, ale w lidze jak najbardziej, bo jak usłyszysz kiedyś po wygranym meczu że dałeś 2kosy swojemu rywalowi to dopiero Cię bedzie skręcać.. a to nie jest miłe :/
Wiesz co mi Kamil napisał 2dni temu ??? czyściutką ściemkę i jak chcesz chętnie Ci ją pokaże, kłamstwa i krętactwo !!
Jak zaznaczam, w lidze NiKT oprócz jego nie sprawdzał mnie z jakości sieci (LD) oraz nie wyzywał.
Ukassiu:
No dokładnie, po jaką cholerę są te rubryki do wpisywania bramek?
kubaki:
powinien byc obowiazek wpisywania kartek, w towarzyskich rowniez, i potem moze w profilu jakis odsetek np ilosc kartek na mecz itp ?
a po przekroczeniu w lidze czy pucharu,turnieju, jakiejs okreslonej ilosci, jakas kara, taka zeby tych jeb**** kosy wreszcie wyeliminowac, zgadzam sie z Davem w 100% :)
Nawigacja
[#] Następna strona