Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
j
MUNIOZ:
Dzięki Miczki.Udało mi się wyeksportowac pliki na adxy do kiservera !Teraz po wyrzuceniu pustch plików i połączeniu komentarzy "pentozy i Borka jest miodzio koment! Jeszcze musze tylko znalezc i wyrzucic kwestje oto jest i bedzie Git. Pozdrawiam!
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzczerze? Nie obraź się, ale dla mnie to totalna lipa. Borek wydaje się, jakby recytował wiersz w szkole i to jeszcze się zacinał. Nazwiska bardzo rzadko są wymieniane. Komentarz hiszpański, którego sam osobiście używam jest 300x lepszy. Dla mnie po prostu klapa. Ale to moje zdanie. Nie bierz go sobie do serca ;).
--- Koniec cytatu ---
w sumie on tego do serca sobie nie weźmie, bo to nie on "robił" ten komentarz... Jak grałeś w szóstkę to pewnie wiesz o co chodzi
habaz17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzczerze? Nie obraź się, ale dla mnie to totalna lipa. Borek wydaje się, jakby recytował wiersz w szkole i to jeszcze się zacinał. Nazwiska bardzo rzadko są wymieniane. Komentarz hiszpański, którego sam osobiście używam jest 300x lepszy. Dla mnie po prostu klapa. Ale to moje zdanie. Nie bierz go sobie do serca ;).
--- Koniec cytatu ---
masz racje to projekt dla tych co graja na c64 brawo za checi ale za pol roku pes14 jak pozbierac wszystko do kupy i checi to do nastepnego pesa jak najbardziej
Pogo:
Jak dla mnie i tak wygrywa "Polski komentarz Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz" Lepszego na Pes 13 nie słyszałem :)
kuba321:
Ej ale jak mi sie to instaluje to pozniej sie nic nie dzieje pomocy plz ????
Nawigacja
[#] Następna strona