Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 z dużymi zmianami w grafice.
OnoMatoPeja:
Dlatego, aby nie było powtórki z historii, poświęcają 2 lata w osobnym oddziale na zrobienie gry.
Rewolucyjnie to raczej będzie graficznie i lekko w stronę animacji. Reszta coś tak śmierdzi... że będzie jak była.
Zaś same tryby rozgrywki itd. pozostawią pełny niesmak jak na 21 wiek i możliwości, pełną paletę możliwości.
Zanim nie wyjdzie nagranie z konkretnego gameplay (nie ten co jest obecnie na youtube), jakiejś gry na silniku FoxEngine to można tylko spekulować.
A oglądając ostatnimi czasy możliwości z ~20min nagrania dla silnika CryEngine3 w najnowszej wersji, można mieć mieszane uczucia co do FoxEngine.
Fabek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobrze, że w końcu coś ruszy w kwestii silnika graficznego, tylko żeby nie wyszedł im podobny twór co PES 2008, bo ten dla mnie był najgorszy w historii tej serii. Nowa odsłona, nowe nadzieje tym bardziej, że czternastka ma być w dużym stopniu rewolucyjna. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---
Pes 2008 najgorszy?! Chyba Ci się pomieszało coś w głowie. Pes 2008 i 2009 to najlepsze PESy jakie wyszły.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Pes 2008 i 2009 to najlepsze PESy jakie wyszły.
--- Koniec cytatu ---
Bez wątpienia i innych spekulacji, PES2008 to najgorsza edycja na tym silniku co jest obecny pes.
Zwłaszcza ci bajeczni bramkarze w nim. Totalna porażka.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes 2008 najgorszy?! Chyba Ci się pomieszało coś w głowie. Pes 2008 i 2009 to najlepsze PESy jakie wyszły.
--- Koniec cytatu ---
wiesz każdy ma swoje zdanie 08 można jeszcze przeboleć bo jest to "pierworodny" nowego silnika, ale jak dla mnie 2010 i 2011 to była totalna maskara i teraz też nie jest najlepiej szczególnie, że usununeli podstawowy tryb nie dając nic nowego, a poziom AI cofnął się w rozwoju w stosunku do 12tki i dla mnie to jest porażka ze strony KONAMI bo PES 12, szedł w dobrym kierunku... ::) ::) ::)
Fabek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz każdy ma swoje zdanie 08 można jeszcze przeboleć bo jest to "pierworodny" nowego silnika, ale jak dla mnie 2010 i 2011 to była totalna maskara i teraz też nie jest najlepiej szczególnie, że usununeli podstawowy tryb nie dając nic nowego, a poziom AI cofnął się w rozwoju w stosunku do 12tki i dla mnie to jest porażka ze strony KONAMI bo PES 12, szedł w dobrym kierunku... ::) ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
Przypomnij sobie postęp z Pesa 6 do 2008. Od razu widać różnice (np. w grafice). Albo z 2008 do 2009. Dla mnie to najlepsze Pesy, niewiem jak dla was.
A co do 14 to mam nadzieję, że nie zmienią tylko grafiki, ale też animacje, tryby, gameplay i szereg innych zmian, w ogóle powinni od podstaw zacząć go robić.
Nawigacja
[#] Następna strona