Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits Battle 2013! Wątek informacyjny!

<< < (9/13) > >>

Remoo:
Przecież każdy ma prawo głosować i każdy ma oczy. To, że ktoś ma 10 postów na koncie nie oznacza, że jest gorszy i nie wie co robi.

Bambaryla:
Albo zrobić jury.. Pięciu jurorów np. jak gra grupa A to głosuje Grupa B + jeden user , a jak druga grupa to na odwrót.

L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAlbo zrobić jury.. Pięciu jurorów np. jak gra grupa A to głosuje Grupa B + jeden user , a jak druga grupa to na odwrót.

--- Koniec cytatu ---
tez myslełem zeby tylko uczestnicy głosowali ale to bedzie lekka dyskryminacja dla inny a z 2 strony jest nas tylko 8 wiec na kazdy pojedynek 6 głosujacych wiec duze prawdopodobienstwo remisow i zasada przegranie 1 głosem = 1 pkt poszłaby do kosza ;/

a własnie na jakich zasadach sa liczone małem pkt skoro w jednym głosowaniu brała udział inna liczba uzytkownuikow niz w drugim ?

karata96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa własnie na jakich zasadach sa liczone małem pkt skoro w jednym głosowaniu brała udział inna liczba uzytkownuikow niz w drugim ?

--- Koniec cytatu ---
na takiej samej zasadzie po prostu w jednym jest więcej głosujących a w drugim mniej

karata96:
Tabela uaktualniona.

Podaje pary oraz kluby na następną kolejkę (kits własny, obojętnie home lub away)
LiZoO. - Bambaryla (Panathinaikos AO)
L.Donovan - Remoo (Sydney FC)
Pes6 rlz - Blue Boy (Urawa Red Diamonds)
Chicken7 - Remi (Espérance Sportive de Tunis)

Każdy z użytkowników może przesłać dowolnie wybrany projekt na 4.kolejkę, mają to być kitsy retro z lat '80-'90 dla lig holenderskiej, polskiej lub portugalskiej. Wszystkie projekty przesyłajcie mi na pw ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej